Ionut Negoiţă este în negocieri pentru vânzarea clubului din Ştefan cel Mare. Ce sumă va încasa şi cine e cumpăratorul.

Ionuţ Negoiţă a găsit, în sfârşit, cumpărător pentru Dinamo! Şi nu e vorba despre un om de afaceri din România, ci despre un concern de investiţii din Marea Britanie. Ar fi fost semnat şi un contract de confidenţialitate între cele două părţi pentru ca negocierile să rămână secrete, scrie fanatik.ro.

Conform Gazetei Sporturilor, Ionuţ Negoiţă ar fi semnat deja un precontract pentru cedarea clubului în schimbul a 5 milioane de euro. Înţelegerea de confidenţialitate e făcută tocmai pentru ca Negoiţă să nu negocieze şi cu alte părţi şi să folosească negocierile cu britanicii pentru a creşte valoarea clubului şi pentru a încerca să-l vândă altcuiva.

Citeste si...
Adrian Motoacă doctorul lui Dinamo a recunoscut că are un conflict cu Uhrin

Badea trebuie să-şi dea acordul

În acest moment, Ionuţ Negoiţă are acţiunile de la Dinamo sub sechestru asigurator decis de Tribunalul Bucureşti pentru datoria de 3 milioane de euro pe care acesta o are la Nicolae Badea încă din martie 2013, când şeful de la RIN a devenit acţionar majoritar. Pentru ca vânzarea să se facă, Badea trebuie să-şi dea acordul. Interesant este că Negoiţă nu este deţinătorul palmaresului, al emblemei şi al culorilor clubului Dinamo, acestea fiind în continuare la societatea lui Nicolae Badea.