Românca a dominat întâlnirea cu Zarina Dias

  Simona Halep sferturi

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat în sferturile turneului de la Wimbledon după ce a învins-o cu scorul de 6-3, 6-0 pe Zarina Dias (Kazahstan), poziţia 72 în ierarhia mondială.

Pentru Simona este o premieră faptul că a ajuns în sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Partida a durat doar 57 de minute. Potrivit BBC Sport, jucătoarea noastră a dominat întreaga partidă.

Simona a continuat forma bună arătată în 16-imi, contra Belindei Bencic, şi s-a distrat cu Diyas în această după-amiază. A făcut un break din startul partidei şi apoi a controlat meciul pe tot parcursul lui. De altfel, pe propriul serviciu a pierdut doar 3 puncte în primul set, set ce a durat doar 28 de minute.

Manşa secundă a fost şi mai lejeră, iar Simona nu i-a dat nici o şansă adversarei din Kazahstan. S-a calificat în sferturi, la fel ca la Australian Open, şi a devenit doar a doua jucătoare din România care accede în această fază a competiţiei la Wimbledon. Până acum, doar Virginia Ruzici a mai ajuns, în două rânduri.

În sferturi, Simona se va întâlni cu Sabine Lisicki, finalista de anul trecut de la Wimbledon, considerată o expertă în tenisul pe iarbă.

 

Citeste si...
Arsenie Boca, despre POSTUL PAŞTELUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.