Starleta a ajuns din nou pe mâna doctorilor!

Roman

Dupa ce a trecut, de buna voie, pe la cabinetul medicul estetician si a suportat cu eroism cateva operatii estetice, Cristina Roman este terifiata de faptul ca a ajuns din nou pe mana medicilor. Din pacate, acum problemele brunetei sunt mai grave.

Cristina Roman este in pragul disperarii de cand a aflat ca problemele ei de sanatate s-au agravat. Tanara a ajuns din nou in cabinetul medicului, insa de aceasta data nu pentru a-si face o noua interventie estetica, ci pentru a-si „repara” coloana vertebrala.

Roman 2

Inca din copilarie, Cristina Roman acuza probleme de sanatate. De cand se stie bruneta a acuzat probleme la coloana, insa nu a pus prea mare accent pe asta, mizand pe faptul ca sunt doar probleme trecatoare. Din pacate pentru ea, acestea s-au agravat, iar acum medicul i-a recomandat purtarea unui corset special, menit sa-i indrepte coloana.

„Am probleme de cand eram mai mica. Cred ca de cand eram la scoala si caram ghiozdanul in fiecare zi. Acum, din pacate, s-a agravat. Ma doare foarte tare spatele, iar doctorul mi-a zis ca este tramba coloana, in doua locuri. Pentru a-mi reveni trebuie sa port un corset medical. Am auzit ca este foarte dureros, insa trebuie sa fac si asta. Nu mai pot de durere”, ne-a spus Cristina Roman.

Roman 5

Constienta ca astfel de probleme nu pot fi lasate nerezolvate, tanara a inceput sa ia masuri disperate. Cristina este dispusa sa isi petreaca tot timpul liber pe la clinici medicale, unde sa faca masaje, sedinte de fizioterapie sau chiar gimnastica medicala. De altfel, bruneta a inceput deja sa se antreneze cu aparat special conceput pentru sportivii accidentati, care au nevoie de refacere pentru anumite zone ale corpului. Ce-i drept, toate acestea au un dublu efect pentru Roman, care asftel va scapa si de cele cateva kilograme pe care le considera in plus.

Citeste si...  Nasterea lui Meghan Markle incalcă din nou protocolul regal