Foarte multe eleve cu vârste destul de fragede ajung la spital cu răni grave pe sâni sau organele genitale. În privința cauzei rănilor, medicii spun că pe adolescenţi îi ia valul în timp ce fac sex şi nu îşi dau seama că se pot răni. Băieţii ajung şi ei la spital cu răni la organele genitale.

Vârstele elevelor sunt cuprinse între 11 şi 16 ani, iar săptămânal, medicii au de-a face cu astfel de cazuri.

„Fetele vin la spital după câteva zile, când se sperie că rana nu se vindecă. Unele se tratează cu tot felul de leacuri după ureche şi mai mult rău îşi fac, pentru că rănile se infectează. Sunt câteva cazuri în fiecare lună”, a declarat un medic de la Clinica de chirurgie şi ortopedie pediatrică a Spitalului de copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Citeste si...  Dezvăluire! O fostă amică a Monicăi Gabor a recunoscut!

În plus, medicul spune că foarte mulţi minori ajung la spital cu răni la organele genitale. „Încearcă să facă sex oral şi nu le iese. Când văd că le-a dat sângele, dau fuguţa la spital. Adolescenţii sunt bombardaţi cu sex la televizor, internet, în reclamele stradale. Vrei să vinzi un biscuite, reclama e cu sex. Ce dracu să mai priceapă şi adolescenţii? Fac şi ei ce văd!”, a mai declarat medicul.diagnostic_97757700