Dacian Cioloș a început să piardă din popularitate și asta se poate spune după ce premierul a fost depășit pe Facebook de Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită.

generatia-facebook
Urmărind paginile de facebook ale celor doi, s-a constatat că declarația deputatului Bogdan Diaconu despre modul în care ar putea fi blocat accesul imigranților musulmani în România a fost cea mai comentată postare de pe Facebook din categoria politic, pe ziua de ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands.
Bogdan Diaconu a întrebat internauții dacă sunt de părere că „un gard la graniță care să blocheze accesul imigranților musulmani în România ar fi util pentru a ne apăra țara de invazie”. Această postare a lui Diaonu a adunat peste 200 de comentarii pe rețeaua de socializare. Totodată, după realizarea unui to 5 a celor mai comentate postări politice, Bogdan Diaconu și-a adjudecat și poziția a treia.

Iată topul celor mai comentate cinci postări ale oamenilor politici.

1. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 201 comentarii pe Facebook la mesajul:
Credeți că un gard la graniță care să blocheze accesul imigranților musulmani în România ar fi util pentru a ne apăra țara de invazie?

2. Pagina oficiala Dacian Cioloș, 147 comentarii pe Facebook la mesajul:
Programul meu din această săptămână Mi-am propus să vă prezint la început de săptămână programul meu public. Poate pare puțin însă ziua este plină și trece prea repede în întâlniri pe care trebuie să le am cu membrii echipei, colaboratori și ceilalți miniștri pentru a lua cele mai bune decizii: Luni, 18 ianuarie 13.30 Întâlnire de lucru la Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice (urmată de declarații de presă) 16.00 Întâlnire de lucru săptămânală cu Președintele Klaus Iohannis.

Citeste si...
O campioană olimpică la gimnastică face nuntă cu un președinte de partid

3. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 137 de comentarii pe Facebook la mesajul:
Ce părere aveți despre candidatura specialistului în transporturi Augustin Hagiu, prim-vicepreședintele formațiunii, din partea Partidului România Unită, la Primăria Generală a Capitalei?

4. Pagina oficiala Robert Negoiță, 114 comentarii pe Facebook la mesajul:
Prieteni, va multumesc pentru ca am reusit sa colaboram si astazi eficient! In urma sesizarilor dumneavoastra, care s-au adaugat planului de lucru prestabilit, echipele de deszapezire au reusit sa intre pe majoritatea strazilor secundare din Sectorul 3. Utilajele au curatat carosabilul si au imprastiat 150 de tone de material antiderapant. De asemenea, s-au curatat trotuarele de pe bulevarde, dar si intrarile in scoli, astfel incat copiii sa se poata intoarce in siguranta la ore.

5. Pagina oficiala Theodor Paleologu, 91 comentarii pe Facebook la mesajul:
Din lac în puț; dacă e pe-așa, îl prefer pe Bușoi: „Gorghiu propune ca Rareș Bogdan să candideze în locul lui Bușoi