TENIS - BCR OPEN ROMANIAIlie Nastase s-a facut baiat cuminte! A zburat din floare in floare, cat a putut, insa actuala sotie i-a taiat aripioarele. Este geloasa si nu-l scapa din ochi. Brigitte Sfat este cu 30 de ani mai tanara, dar asta nu este un motiv sa stea linistita. Ea il spioneaza continuu pe Nasty, caruia nu ii da voie sa se vada nici macar cu fosta sotie, Amalia, cu care tenismenul are doua fete. „Nu mai pot iesi cu Amalia la o cafea. Nu pentru ca nu am avea o relatie ok, ci pentru ca Brigitte este impulsiva si geloasa!”, se amuza Nastase.

Despre viata lui amoroasa, Ilie Nastase a povestit mereu. Si ca a fost combinat cu Diana Ross, pe care a lasat-o gravida dupa ce s-a culcat cu ea. Tenismenul lasa sa se inteleaga ca solista americana era fata de treaba si o „dadea” la toti barbatii. Conditia era sa fii alb, cu negrii nu se culca.

Citeste si...  Dezvaluiri: Băsescu l-a executat pe Năstase pentru că acesta l-a pălmuit. Iată de ce, cum şi cand

Nastase isi aminteste ca pana la 20 de ani a fost virgin, pe urma si-a scos parleala. Nu stie numarul femeilor care i-au trecut prin pat, si nici al copiilor. „Oficial am cinci, restul sunt imprastiati in toate colturile lumii!” , marturiseste cu farmecul sau inegalabil fostul numar 1 al tenisului mondial.