Naomi Campbell, Demi Moore, Liv Tyler, Ellie Goulding, Ricky Martin, Robbie Williams şi Ayda Field sunt doar câteva dintre numele mari care au onorat ceremonia regală de la Windsor, acolo unde, astăzi, Prinţesa Eugenie se căsătoreşte cu brand ambasadorul unei mărci de tequila, pe numele lui Jack Brooksbank.

 

Aceştia se vor alătura adevăratelor staruri ale acestei nunţi regale, şi anume Ducii de Cambridge şi Ducii de Sussex, între Kate Middleton şi Meghan Markle urmând a se da un adevărat duel vestimentar de zile mari.

Fostul supermodel Naomi Campbell a fost o prezenţă surprinzătoare printre mulţimea de invitaţi care au început, deja, să-şi ocupe locurile în capela St George’s din cadrul domeniului regal de la Windsor.

Citeste si...  Primarul General, Gabriela Firea: „Anul 2018 este Anul Sanatatii: 3 spitale noi, cu un numar total de 2.100 de paturi, sume importante pentru sanatatea populatiei"

ceasta a ales o ţinută în tonuri de negru şi gri şi o pălărie în ton, care i-au venit de minune.

Un alt fost model convertit în actriţă a fost Cara Delevingne, care a ales un costum cu influenţe masculine pentru această nuntă regală.

Foto: Getty Images, Profimedia

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.