Actriţa americană Christine Cavanaugh, care şi-a împrumutat vocea pentru mai multe seriale animate, printre care şi „Laboratorul lui Dexter/ Dexter’s Laboratory”, a murit la vârsta de 51 de ani.

christinecavanaugh-chuckie-dexter

Christine Cavanaugh a murit cu trei zile înainte de Crăciun, dar detaliile legate de decesul său sunt neclare, potrivit tmz.com.

Christine Cavanaugh şi-a împrumutat vocea pentru mai multe personaje de animaţie, printre care Chuckie din „Rugrats”, Babe din „Babe – Cel mai curajos porc din lume”, Bud din „Fetiţele Powerpuff/ The Powerpuff Girls” şi Dumpling din „101 dalmaţieni/ 101 Dalmatians: The Series”.

Aceasta a renunţat să îşi mai împrumute vocea pentru animaţii în 2001, iar actriţa Nancy Cartwright a preluat rolul său din „Rugrats”.

Christine Cavanaugh s-a născut pe 16 septembrie 1963, în Utah, SUA, şi s-a mutat apoi în Los Angeles, California. Aceasta s-a căsătorit cu Kevin James Cavanaugh în 1985, dar cei doi au divorţat ulterior, se arată într-un necrolog publicat în Los Angeles Times.

O ceremonie în memoria sa a avut loc în Antelope Island, în Utah, un loc pe care îi plăcea să-l viziteze împreună cu tatăl său.

Citeste si...
Rodica Miron dispusa sa faca orice pentru a deveni actrita