La mulţi ani cu sănătate! De la noi, pentru voi…

Constat că, deşi e doar noaptea de dinaintea revelionului, nu revelionul, lumea deja a început să trimită mesaje cu urări de, evident, revelion. Asta, fie pentru că cei care deja s-au pus pe „creat” vor să fie primii, să nu le ia alţii brânza din pateu, fie pentru că, în baza revelioanelor trecute, se tem că se blochează „linia” şi mesajele nu mai ajung în timp util la destinatari. Uite, iar bâzâie telefonul… Dacă păziţi sarmalele pe lângă aragaz, sau faceţi vreo maioneză, de trezeşte mixerul vecinii de pe toată scara, sau aveţi vreo prăjitură magnifică în cuptor, sau sunteţi plecaţi pe la munte şi acuma beţi un vin fiert cu partenerul de viaţă, sau, cine mai ştie pe ce plaiuri însorite vă veţi fi aflând, zic să o luaţi şi voi cătinel, ca mulţi români, şi să scrieţi niscaiva mesaje celor din listă. Măcar să le salvaţi şi să le trimiteţi pe lumină, sau în noaptea Anului Nou, căci, ştiu din experienţă, vă luaţi cu altele şi amânaţi până vă trimit prietenii toţi, de vă faceţi de toată ruşinea că n-aţi trimis nimic. Acuma, la mesajele pe care vi le propunem, nu cerem drepturi de autor. Le-am primit de la alţii, le-au primit ai casei de la alţii, le transmitem şi noi mai departe… Doar încercăm să vă scutim de formulări, de plămădit, de gândit la cumpăna dintre ani. Iată câteva (mă rog, mai multicele, dar suntem modeşti, ceva de speriat):

„Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2012, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”

„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

„Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. La mulţi ani!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

„Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

„Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”

„Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus”

„Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”.

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc”.

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

„Noul an să vă aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

„Vă doresc de 2013 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!”

„Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou, cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La Mulţi Ani!”.

„Fără fiţe, fără poante, La Mulţi Ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu ne vom petrece!”

„Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an! La Mulţi Ani!”

„Momentele speciale ale sfîrşitului de an să-ţi aducă veselie în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

„Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

„Aho, aho, prieten bun / Care stai pe fb acum / Ia opreşte-te din scris / Şi ascultă ce-am de zis / N-am intrat să te stresez / Am intrat să îţi urez / La mulţi ani şi fericire / Casa plină de iubire / Punga plină cu mulţi bani / La anu’ şi La mulţi ani!”.

„Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. La Mulţi Ani fericiţi!”

„Un An Nou mai fericit,
Cu de toate garnisit. 
Sănătate şi iubire
Şi cu multă fericire!”

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La mulţi ani!”

„Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizari remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi baftă!”

„Anul nou… o bucurie
viaţa toată să vă fie!
Bani, maşină, fericire,
Sănătate şi iubire.
Nu-i de-ajuns să le doreşti.
Ţipă, luptă, dă din coate,
Aşa le obţii pe toate!”

„Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

„Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfîrşitul volumului să-l citiţi cu bucurie”

„Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La mulţi ani!”

La cât mai multe urări de bine, prieteni! Să primiţi şi să trimiteţi! Dar, mai ales, toate urările care prezic sănătate, fericire, bani, iubire, bine, într-un cuvânt, să se îndeplinească. Să aveţi parte de tot ce e mai bun în 2013. Să fie cel mai bun an dintre toţi câţi au fost până acuma. La mulţi ani şi din partea noastră! (şi întreaga echipă)  

Citeste si...  Orhideele, secretul relatiei dintre Dragnea si Iohannis