Motivul pentru care Leo Messi vrea să plece de la FC Barcelona Conform El Chiringuito, Messi este foarte dezamăgit de faptul că FC Barcelona nu mai are puterea să câștige trofeul UEFA Champions League, astfel că vrea să-și încerce norocul în altă parte. În ultimele trei sezoane, catalanii au fost umiliți pe rând de AS Roma (0-3 în returul din sferturi), Liverpool (0-4 în returul din semifinale) și Bayern Munchen (2-8).

Motivul pentru care Leo Messi este de asemenea dezamăgit de modul în care FC Barcelona a pierdut titlul în sezonul precedent, în fața rivalilor de la Real Madrid. Înainte de întreruperea campionatului, Barcelona era pe primul loc.

Leo Messi vrea să plece liber, Barcelona invocă clauza de reziliere
Căpitanul Barcelonei este decis să plece, dar singura opțiune pare fi achitarea clauzei de reziliere în valoare de 700 de milioane de dolari.

La Liga a anunțat că Messi nu poate pleca gratis de pe Camp Nou, deși avocații jucătorului susțin că această clauză de reziliere a expirat. Messi se poate transfera de la FC Barcelona dacă va ajunge la un acord cu echipa pentru o eventuală sumă de transfer.

Din 2001 joacă Leo la Barcelona, 2004 fiind anul în care a fost promovat la prima echipă.

Citeste si...
Procurorii au termen limita in dosarele Belina si Tel Drum

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.