Anca Turcasiu este un nume mare in muzica romaneasca, iar pana acum nu a vrut niciodata sa colaboreze cu Marius Moga, celebrul compozitor.

Motivul-incredibil-pentru-care-Anca-Turcasiu-nu-a-vrut-niciodata-sa-lucreze-cu-Marius-Moga-

Artista a dezvaluit si care sunt motivele pentru care nu l-a lasat pe acesta sa-i compuna o melodie. Intr-un interviu acordat in 2005, Anca se arata nemultumita de faptul ca ea si alte cantarete din generatia sa sunt ignorate: „Aparitiile mele n-au fost mediatizate, dar eu si colegii din generatia mea lipsim de pe scena romaneasca pentru ca producatorii nu ne doresc acolo. Eu am insa un repertoriu foarte bogat de muzica internationala si particip aproape saptamanal la foarte multe evenimente si spectacole, in calitate de solista sau de gazda a unor concursuri, show-uri, prezentari”, a marturisit Turcasiu.

Intrebata daca ar apela la compozitorul Marius Moga, in mare voga in acea perioada, ca sa-i compuna o melodie care sa o readuca in atentia publicului, Turcasiu a fost sincera: „Cum sa nu, dar nu sa-mi ceara 2.000 de euro, pentru ca mi s-ar parea enorm”.

Citeste si...
Când era mică, colegii o porecleau "GIRAFA". Acum câştigă mii de euro zilnic