Există mitul conform căruia bărbaţii înşeală mai mult decît femeile, însă nici acestea nu fac notă discordantă. Chiar dacă societate acceptă în mod diferit relaţiile extraconjugale ale celor doua sexe, femeile fiind mult mai aspru criticate, se pare că acestea au motive specifice pentru care o fac.

Pe măsură ce femeia se maturizează, tot felul de evenimente îi schimbă modul de gândire. De la evoluţia relaţiei de cuplu, înaintarea în vârstă sau sentimental de singurătate, aceste lucruri îi pot schimba radical deciziile. Infidelitatea este o problemă serioasă şi este foarte important ca partenerul să ştie de ce femeia a ales această cale. Publicaţia britanică Bustle.com a dezălui 5 motive pentru care femeile devin infidele.

Vârsta
Misha, un asistent juridic din Boston avea toate calităţile pe care un bărbat şi le-ar putea dori la o soţie: era frumoasă, inteligentă şi amuzantă. Să nu mai vorbim de felul în care arăta, fiind pasionată de yoga. Nu putea fi însă perfectă. În ziua în care a împlint 40 de ani s-a culcat cu instructorul său. „Ea a simţit ca îşi pierde din frumuseţe” este de părere terapeutul în căsătorie Paul Hokemeyer. „Aventura a făcut-o să se simtă dorită” a mai adăugat acesta. Un studiu realizat în 2014 scoate la iveală că la fiecare 10 ani, devenim conştienţi de trecerea timpului şi suntem predispuşi să facem lucruri nebuneşti.

Banii
Emily, o femeie de 35 de ani a fost umilită de soţul ei. După ce a făcut prea multe cumpărături, bărbatul a tăiat cardul chiar în faţa ei, într-un joc umilitor de putere. „Trebuia să-i spun unde mă duc, iar el să-mi dea o limită de credit” a povestit femeia. Chiar dacă motivaţia soţului a fost că încerca să facă economii la bugetul familiei, prin felul în care s-a comporta şi-a împins partenera la răzbunare. „La câteva luni după incident, m-am culcat cu prietenul meu din liceu” a povestit femeia.

Citeste si...
Crește numărul de cazuri de ADHD în rândul adulților! Iată explicațiile specialiștilor

Aşteaptă bărbatul perfect
Te aştepţi ca soţia ta să înţeleagă ca nu există oameni perfecţi, dar cum explici existenţa lui Kyle? El scrie poezii, trimite flori şi este foarte sensibil. Tipi ca şi Kyle fac femeile inocente precum Sarah – un medic stomatolog din Carolina de Nord, să-şi piardă minţile, scrie bustle.com. „M-am culcat cu el, pentru că am fost convinsă că ar putea umple golurile din viaţa mea” a povestit femeia.” Ei bine, Kyle a umplut cel puţin unul dintre aceste goluri, dar la scurt timp după aceea, Sarah şi soţul ei au intentat divorţ.

Vrea să fie rea
Când căsătoria ei a început să se uzeze, Ali – un asistent de marketing in varsta de 25 de ani, s-a trezit în pat cu genul de tip mitocan, pe care ea l-a evitat întotdeauna. „Mi se părea incredibil că am făcut sex cu el” a povestit femeia. Cercetătorii numesc acest sindrom „ipoteza schimbării ovulative”. În perioada fertilităţii, femeile pot fi atrase de bărbaţi de care în mod normal ar fi îngrozite, spune Vinita Mehta, autorul unei cărţi de întâlniri si relatii.

Pur şi simplu, vrea mai mult
Asta poate fi o problemă a ambelor sexe. Care bărbat nu şi-ar dori să primească o propunere de genul: „ Nu port lenjerie intimă, hai să vedem dacă găsim un spaţiu gol”? Acesta este modul în care au început problemele pentru Lisa, o vânzătoare în vârstă de 31 de ani. Ea a vrut sex în fiecare noapte, iar soţul ei a refuzat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.