Există persoane care învață încă din copilărie să meargă pe bicicletă, dar odată cu trecerea timpului încetează să mai facă mișcare cu ajutorul ei. Indiferent de motivele pentru care ați mers cu bicicleta și ați renunțat la o astfel de activitate, există o mulțime de motive pentru care bicicleta ar trebui să facă parte din viața voastră în fiecare zi.

Mersul pe bicicletă este foarte, foarte bun pentru inimă

Trebuie să fim realiști mai întâi. Nu trebuie să participați la cursele de ciclism montan de anduranță sau să vă antrenați ca atleții pentru a vă bucura de beneficiile ciclismului. 32 de km pe săptămână cu bicicleta pot reduce riscul de boli coronariene cu 50%.

Îmbunătățirea sistemului imunitar

Mersul pe bicicletă și realizarea unui exercițiu moderat vă pot stimula sistemul imunitar, astfel încât să puteți combate răcelile și infecțiile minore mult mai ușor. Ființele umane sunt de la natură active fizic cea mai mare parte din timp.

Posteriorul vostru nu a fost conceput să lenevească într-un fotoliu , fotoliul a fost conceput pentru odihna posteriorului vostru. Biologia noastră funcționează mai eficient cu cât sunteți mai activi.

Economisiți bani circulând cu bicicleta

Este o modalitate excelentă de a economisi pentru investiții viitoare. Economisiți banii de autobuz și de benzină, pur și simplu pedalați pentru a circula.

Măriți durata de viață a mașinii voastre

Aceasta nu este o glumă. Folosiți-vă bicicleta pentru călătorii scurte. Vă protejați mașina circulând cu bicicleta. Dacă folosiți mașina pentru călătorii scurte, puteți reduce durata de viață a motorului. Dacă conduceți mașina doar pe distanță scurtă, apoi opriți motorul înseamnă că uleiul de motor nu se încălzește niciodată la temperatura potrivită și nu reușește să ungă componentele în mișcare și poate provoca uzura inutilă a mașinii.

Maximizați valoarea de revânzare a mașinii voastre

Cu cât folosiți mai puțin mașina, cu atât este mai mică șansa ca aceasta să aibă probleme și să-și piardă la fel de rapid acel miros de mașină nouă. Și, desigur, când vine momentul să vindeți mașina, cu cât kilometrajul este mai mic, cu atât prețul de vânzare este mai mare.

Vindeți-vă mașina, câștigați bani, economisiți bani

Acest lucru poate părea ciudat, dar vânzarea mașinii voastre are mult sens, mai ales dacă nu o folosiți mult sau o folosiți doar pentru a face naveta la și de la muncă. De asemenea, veți economisi banii pe care ar fi trebuit să-i dați pe asigurări auto, taxe și reparații periodice. Și doar în cazul în care vă întrebați, întreținerea unei biciclete în stare de funcționare nu costă cât o mașină.

Crește nivelul de Vitamina D

Dacă nu vă petreceți weekendurile și serile făcând mișcare pe o bicicletă de interior, nu veți fi surprinși să aflați că lipsa luminii solare poate avea un impact major asupra nivelului de vitamina D. Aceasta este o problemă și mai mare în acele nopți lungi de iarnă, când toți ar prefera să se uite la film decât să pedaleze pe bicicletă prin întuneric.

Lipsa luminii solare are efect asupra stării de spirit, a lipsei de vitamina D, fiind legată de boli de inimă și cancer. În plus, vă poate afecta la nivel genetic … Așadar, bucurați-vă de soare circulând cu bicicleta.

Respirați mai bine pe o bicicletă, chiar și la ore de vârf când traficul este aglomerat

Calitatea aerului pe care îl inspirați pe bicicletă în timp ce circulați prin zone cu trafic intens este mai bună decât în cazul celor care circulă cu mașinile. Sistemele de aer condiționat ale mașinilor aspiră fumul care iese prin țava de eșapament a vehiculului din fața lor. Tot aerul acela rău este aspirat în interiorul mașinii și, din păcate, ajunge în plămânii voștri.

Se crede că bicicliștii respiră mai bine, deoarece inspiră și expiră aer datorită nivelului lor de efort și, de asemenea, este mai probabil să nu se afle în linia directă a fumului evacuat.

Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care ar trebui să mergeți cu bicicleta. Există o mulțime de alte motive pentru care merită să vă achiziționați o bicicletă pliabilă sau electrică pentru a face mișcare oricând vreți.

Pentru a vă achiziționa o bicicletă pliabilă faceți clic pe linkul https://www.biciclop.eu/magazin-de-biciclete/biciclete-pliabile.html.

Dacă vă doriți o bicicletă electrică accesați linkul https://www.biciclop.eu/magazin-de-biciclete/electrice.html.

Plimbare plăcută vă dorim!

Citeste si...  Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri, 4 iunie