Felix, motanul de la Grădina Zoologică „Zimbrăria Dragoș Vodă” din județul Neamț, a fost returnat proprietarilor. El a fost luat la începutul acestei săptămâni de niște vizitatori. Acum, proprietara este fericită și mulțumește tuturor celor care s-au implicat în recuperarea felinei.

Motanul Felix a revenit la Grădina Zoologică „Zimbrăria Dragoș Vodă”. El a fost adus înapoi de către cei care l-au luat.

„Astăzi, 19 februarie, Felix, motanul nostru, ne-a fost returnat de ce-i care-l luaseră în prima zi a acestei săptămâni din parcarea din faţa sediului Parcului Vânători Neamţ. Este vorba despre o familie din Iaşi, venită în vizită la Grădina Zoologică Zimbrăria Dragoş Vodă. A venit soţul, cu aceeaşi dubiţă surprinsă pe camerele de supraveghere, imagini în care se vedeau cum pisoiul a fost introdus în maşină. Mă bucur enorm că ne-a fost returnat”, a declarat Roxana Cojocariu, care, împreună cu soţul, administrează grădina zoologică de la Administraţia Parcului Natural Vânători Neamţ.

Proprietara lui Felix a mai spus că ieşeanul şi-a cerut de nenumărate ori scuze pentru că a creat un „caz”care a căpătat amploare naţională, susţinând că a luat pisoiul din parcarea sediului. Asta pentru că, nefiind case în zonă, a crezut că este fugar şi fără stăpân, deşi purta o zgardă, iar când a văzut știrile din mass-media despre dispariţia lui, şi apelul stăpânilor de a le fi readus, a acţionat în consecinţă, potrivit Adevărul.ro.

Roxana Cojocariu a mai precizat că îşi va retrage plângerea penală depusă la poliție, în care cerea identificarea celor pe care îi bănuia de furtul lui Felix.


Citeste si...
Revenirea leului, sprijinită de rezerva naţională