O componenta cu importanta majora pentru siguranta si buna functionare a unui semineuracordat la cosul de fum al casei, este reprezentata de un burlan de calitate superioara. Prezentandu-se sub forma unor tuburi de evacuare, disponibile in diferite diametre si concepute special pentru a rezista la temperaturi inalte, burlanele pentru seminee din gama celor de la pefoc.ro sunt prevazute sa dureze un timp foarte indelungat, datorita materialului specializat din care sunt confectionate (otel refractar) cu grosimea de 2 mm, un factor determinant pentru alegerea oricaror burlane pentru sobe, de calitate superioara. 

Recomandate de intreaga comunitate de profesionisti din Romania in domeniul solutiilor de incalzire, acest tip de burlan sobase bucura de parametri sporiti de siguranta si durabilitate, evitandu-se astfel situatiile nedorite in care clientul ar trebui sa fie nevoit sa demonteze semineul sau soba, si sa refaca lucrarea, din cauza unui burlan deteriorat in urma expunerii prelungite la temperaturi foarte ridicate.

Evacuarea efectuata prin burlane din otel refractar, reprezinta cea mai eficienta metoda pentru racordarea la cosul de fum al sobelor, semineelor sau al altor dispozitive care functioneaza pe principiul combustibilului solid. Intregul sistem de burlane, coturi, reductii si accesoriile aferente este realizat din otel rezistent de tip DC01, tratat cu vopsea speciala, rezistenta la temperaturi inalte. Tubulaturile de evacuarea al fumului provenit de la dispozitive pe combustibil solid, sunt renumite pentru rezistenta lor la temperaturi ridicate de pana la 1000°C. Restul elementelor sunt sudate cu ajutorul unei tehnologiei laser, patentate, ce garanteaza o racordare sigura, estetica si de inalta precizie.

In continuare, va vom prezenta pe scurt, o serie de avantaje competitive atunci cand se decide utilizarea unor produse de calitate superioara:

– se asigura un proces de montare simplu si rapid care nu necesita ajutorul unui specialist,

  oricare dintre noi putand sa realizeze o instalare corecta, daca se respecta cu 

  responsabilitate informatiile de utilizare recomandate de catre producator;

– clientul se va bucura de o durata mare de viata, iar racordarea la o sursa de caldura pe

  lemne, la cosul de fum al casei, ofera un plus de siguranta in exploatare, rezistenta si un    

  aspect placut;

– ai posibilitatea de utilizare ca si tubulatura pentru dispozitive pe lemne si un spectru larg de 

  combustibili solizi;

– trebuie atentionat ca un burlan, fie el si de calitate inalta, nu va putea fi niciodata utilizat 

  doar ca si un cos de fum.

Fie ca sunt folosite pentru racordarea la un semineu, centrala de apartament sau la o soba tip semineu, un  burlan de calitate va elimina o multime de batai de cap, devenind cu siguranta o investitie inteligenta pe termen lung. In urma unei vaste experiente, intinse pe durata e peste 15 ani in domeniu, specialistii de la pefoc.ro recomanda alegerea unor produse fabricate din materiale la cele mai inalte standarde de calitate, in favoarea celor ieftine si proaste calitativ, pentru ca tu sa te poti bucura de constructia unui semineu fiabil si trainic.

In oferta pefoc.ro se gasesc in permanenta pe stoc, elemente de legatura pentru cos de fum, care cuprinzand o varietate generoasa de dimensiuni, intre fi ɸ 130 si ɸ 250, precum si coturi de burlane reglabile, clapete de burlan sau reductii, toate la preturi pentru fiecare buzunar. Livrarea burlanelor la domiciliul dumeavoastra, cat si a altor produse din catalog, se face in termen de 24 – 48 ore lucratoare de la lansarea comenzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.