De o discreţie exemplară, nimeni nu ştie nimic de viaţa ei amoroasă

 Monica Dascalu1

Monica Dascalu a fost indragostita timp de 8 ani de Cosmin Bordea, colegul ei de liceu. Cei doi s-au mutat impreuna, au fost la un pas de insuratoare, dar pana la urma s-au despartit.

Monica fost
Cosmin, prima iubire a Monicai

Primul iubit al vedetei Pro Tv Monica Dascalu a fost un coleg de liceu din orasul natal, Targu-Mures. “Eram in liceu si, din cate imi amintesc, primul sarut a fost unul furat. Eram in fata blocului cu Cosi si urma sa merg acasa. M-a sarutat. Am fost foarte emotionata. Tin minte ca m-am bucurat foarte tare ca era seara, deci intuneric, si nu mi s-a putut observa roseata din obraji. Dupa ce m-a sarutat, ii tot spuneam lui Cosi ca ma cheama mama in casa, desi era doar un pretext, pentru ca eu eram prea emotionata ca sa mai stau acolo langa el”, a marturisit Monica intr-un interviu.

Monica

Relatia din adolescenta a continuat si dupa ce Monica s-a mutat in Bucuresti, Cosmin, de profesie psiholog, gasindu-si si el de lucru in Capitala. In 2002, Monica si Cosmin s-au mutat impreuna si toti prietenii lor asteptau iminenta nunta.

Moni fost2

“Imi face placere sa merg la film, sa ingrijesc plantele si florile din apartament si sa ma plimb in locuri necunoscute alaturi de prietenul meu, Cosmin Bordea. Este rational si tandru in acelasi timp”, dezvaluia Monica despre iubitul sau. La finalul anului 2003, cei doi s-au despartit in mod neasteptat.

Monica 1

Monica a revenit in atentia presei in 2005, cand s-a afisat alaturi de Adrian Mutu la o nunta, dar relatia s-a stins repede. In 2012, Monica Dascalu s-a maritat cu un avocat, Mihai Bajenaru.

Citeste si...  FOTO: Margherita de la Clejani, mai provocatoare ca niciodată!