Avocatul „celebrului” Mr. Pink a anunţat că omul de afaceri chinez a achiziţionat pachetul majoritar de actiuni de la AC Milan.
moni-465x390

Bineînţeles, cumpărându-l de la magnatul italian Silvio Berlusconi. Astfel, Mr. Pink a semnat contractul cu fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, prin care a devenit actionar majoritar la AC Milan.

Presa italiană scrisese zilele trecute că Berlusconi a semnat un acord pentru vânzarea unui sfert din acţiunile detinute, în schimbul a 250 de milioane de euro, către un om de afaceri thailandez, Bee Taechabuol. Dacă Mr. Pink a devenit acţionar majoritar, înseamnă că a cumparat minim 51% din acţiunile clubului, adica a plătit peste o jumatate de miliard de euro pentru a deveni patronul lui AC Milan, după cum notează şi fanatik.ro.

Mr. Pink si fosta doamnă Columbeanu sunt împreună de trei ani, dar există zvonuri că s-au despărţit acum câteva luni. Zvonuri infirmate însă de fostul fotomodel, gurile rele subliniind că „Monica face sex tot cu Mr. Pink, mai ales că acum e şi acţionar majoritar la AC Milan”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.