Cabinetul Orban trece la treabă. Deja primii miniștri au ajuns la muncă și trebuie să vadă care sunt urgențele și prioritățile pentru următorul an. „Acest mandat îl dedic tinerilor”, este prima declarație a Monica Anisie, cea care va conduce Ministerul Educației în următorul an.

Aceasta și-a preluat portofoliul în urmă cu puțin timp. Monica Anisie a fost profesoară la un colegiu de top din Capitală.

„Elevii deja mi-au scris mii de mesaje, sunt înnebuniţi şi părinţii, voi vedea cum voi împărţi lucrurile”, a spus ea, întrebată cum va împăca munca de la catedră cu activitatea la minister.

Noua stea a PNL, Monica Anisie, este soția unui important membru al forțelor anti-corpuție din Ministerul de Interne. Află ce face soțul profesoarei care a devenit pședintă într-unul din sectoarele unde liberalii doresc să obțină primăria.

CV de profesionist în învățământ

Cristina Monica Anisie este surpriza liberalilor pentru București. Ea a fost numită președintele PNL Sector 2. Profesoara de 46 de ani, necunoscută publicului larg până la numire, a reprezentat  un mister pentru toată lumea.

Citeste si...
Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: “Pot să vă ajut?”

Ea a fost inspector general adjunct în București în perioada guvernării PDL. Apoi a fost secretar general adjunct în mandatul lui Daniel Funeriu la Ministrul Educatiei Monica Anisie l-a urmat pe Funeriu la Cotroceni când acesta s-a dus consilier al lui Băsescu.

Femeiaa ajuns secretar de stat în Ministerul Educației Naționale. A ocupat funcția din martie 2016 până în ianuarie 2017. Era vremea guvernului Cioloș, fiind numită de ministrul „tehnocrat” Adrian Curaj. Ulterior, profesoara a ajuns consilier al Președintelui Iohannis și director în cadrul Ministerului Educației.

Monica Anisie – Ministrul Educației

Președinta PNL Sector 2 a fost desemnată de premierul Ludovic Orban drept ministru al Educației după căderea guvernului Dăncilă. Ea a fost votată de parlament în 04 Noiembrie 2019 și a preluat prerogativele o zi mai târziu.