Mohamed Salah (28 de ani) este în continuare cel mai bun jucător al lui Liverpool, însă relaţia sa cu Jurgen Klopp s-a răcit în ultima vreme şi starul egiptean este nefericit pe Anfield.

Mohamed Salah, nefericit la Liverpool
De unde au pornit frustrările lui Mohamed Salah? Fostul său coleg de la naţională,

Mohamed Aboutrika, a dezvăluit că mijlocaşul „Cormoranilor” a fost nemulţumit de faptul că nu a fost căpitanul echipei în meciul jucat în deplasare cu Midtjylland, în Champions League (1-1). Atunci, Jurgen Klopp a folosit o formulă experimentală, cu multe rezerve, şi l-a desemnat căpitan pe Alexander-Arnold.

„Am vorbit cu Salah despre situaţia de la Liverpool şi este supărat, dar asta nu va afecta performanţele lui de pe teren. Ştiu că Salah este nefericit la Liverpool, mi-a spus şi motivele, dar sunt secrete şi nu pot vorbi despre asta în public. Unul dintre lucrurile care l-au enervat pe Salah a fost că nu a primit banderola de căpitan cu Midtjylland.”, a declarat Aboutrika pentru beIN Sports, citat de Goal.com.

Starul egiptean a recunoscut pentru AS că a fost „extrem de dezamăgit” de faptul că nu a fost numit căpitan în deplasarea din Danemarca. Fostul fotbalist de la Roma şi Chelsea se aştepta să primească banderola, fiind cel mai experimentat jucător din echipă, însă aceasta a stat pe braţul lui Trent Alexander-Arnold.

Fotbalistul de 28 de ani a fost rezervă în meciul jucat în weekend de Liverpool pe terenul lui Crystal Palace, dar Jurgen Klopp a spus că doar şi-a odihnit elevul. Salah a intrat pe teren la 4-0 pentru echipa sa şi a reuşit două goluri şi o pasă decisivă în victoria cu 7-0.

Liverpool, gata să-l vândă pe Mohamed Salah. Real Madrid şi Barcelona îl aşteaptă
Într-un interviu exclusiv acordat spaniolilor de la AS, Mohamed Salah nu a exclus posibilitatea unui transfer la Real Madrid sau Barcelona, echipe care sunt pe urmele sale de mai mult timp, şi şi-a reafirmat admiraţia pentru granzii Spaniei.

Aboutrika se aşteaptă ca prietenul său să facă pasul spre La Liga în viitor şi este de părere că Liverpool va primi o ofertă de nerefuzat pentru Mohamed Salah.

„Dacă Salah ar fi fost jucător la Real Madrid sau la Barcelona şi ar fi jucat la acelaşi nivel precum la Liverpool, ar fi câştigat Balonul de Aur, aşa că este normal ca un ziar din Spania să-l întrebe despre Real Madrid sau Barcelona.

Din punctul meu de vedere, Liverpool e gata să-l vândă pe Salah din raţiuni economice. Nu am nicio influenţă asupra deciziilor lui, este prietenul meu şi fratele meu şi este destul de inteligent să-şi dea seama de ceea ce e mai bine pentru el.”, a mai afirmat Aboutrika.

Mohamed Salah a sosit la Liverpool în 2017, de la AS Roma, şi mai are contract până în 2023. Este cotat la 120 de milioane de euro de transfermarkt.


Citeste si...
Sorin Roșca Stănescu și ”tabelul lui Vasile Blaga”