Bella Hadid (23 de ani) este o apariție oriunde merge! De data aceasta, bruneta i-a lăsat pe toți cu gura căscată atunci când a pășit pe podium într-o rochie superbă din dantelă, fără să poarte sutien. Sânii perfecți au fost în centrul atenției, așa cum era de așteptat, fotografii urmărindu-i fiecare pas pe catwalk.

Nu degeaba este una dintre cele mai cunoscute supermodele ale momentului! Manechinul Bella Hadid a şocat publicul, zilele trecute, la Săptămâna Modei de la Paris. Diva a apărut cu sânii aproape goi în timp ce a defilat pentru prezentarea colecţiei de toamnă-iarnă 2020, a celebrei creatoare de modă britanice Vivienne Westwood (78 de ani), în colaborare cu soţul său, Andreas Kronthaler (54 de ani).

Citeste si...  Fiica lui Adi Minune, in bratele unui alt barbat!

Bella Hadid a fost vedeta celei mai noi colecții lansate de Vivienne Westwood

Toate privirile au fost atrase numai de Bella Hadid, care a apărut cu sânii la vedere. Lumea a uitat complet de celelalte modele prezentate pe podium.

Modelul american a purtat o rochie din dantelă cu umeri înalți, inspirată din epoca Victoriană. În picioare, a avut o pereche de pantofi strălucitori, cu toc cui. La brâu, ținuta a fost accesorizată cu…o sabie! Parcă scoasă din filmele despre cei trei mușchetari, Bella Hadid a lăsat publicul mut.