In mediile aglomerate sunt utilizate in mod preponderat diverse tipuri de sisteme de pontaj. Cladirile in care acestea sunt cel mai des intalnite sunt companiile mari, diferite organizatii sau alte tipuri de incaperi in care sunt pastrate resurse umane ce sunt foarte bine monotorizate prin aceste aparate.

            Rollsoft este o companie cu vechime pe piata din Romania, ce s-a specializat pe furnizarea de sisteme de pontaj. Aceasta isi promoveaza produsele prin magazinul online www.rfidshop.ro, loc in care orice persoana doritoare poate gasi un sistem care sa i se potriveasca, in functie de necesitate.

            Care este solutia optima pentru alegerea sistemului potrivit?

            Ca si alte produse electronice, si acesta dispune de mai multe modele, fiecare in parte fiind conceput pentru anumite tipuri de cladiri. Se poate opta pentru acela ce dispune de caracteristicile care se doresc.

            Orice persoana ar trebui sa se orienteze dupa cateva criterii pentru a fi sigura ca a ales sistemul de care are nevoie.

            In primul rand, trebuie sa se tina cont de locul in care acesta va fi amplasat si ce indatoriri ar trebui sa indeplineasca. In functie de cat de mare este respectiva cladire, se va alege un sistem capabil sa acopere toata suprafata acesteia si sa ofere protectia de care este nevoie.

            Magazinul RFID Shop ofera diverse tipuri de sisteme de pontaj, de la cele mai simple pentru cladirile mici, la cele mai compexe specifice cladirilor mari.

            Aceasta este una dintre cele mai moderne metode utilizate pentru a motoriza personalul pe care o prefera cea mai mare parte a proprietarilor. In acelasi timp este si una dintre cele mai eficiente si usoare cai de a tine evidenta resurselor umane dintr-o companie.

            Un avantaj al utilizarii acestor aparate este acela ca ajuta la o mai buna organizare, precum si la punctualitate. Cei care opteaza pentru un sistem care se aplica si in zona de parcare, acesta nu va permite intrarea masinilor neautorizate in acea arie.

            Exista atat magazine fizice, cat si magazine online, ce se ocupa cu furnizarea acestor echipamente moderne, menite sa faca munca mai usoara si sigura. Pentru ca RFID Shop stie cat de esential este timpul fiecaruia, a creat un magazin online in cadrul site-ului rfidshop.ro, in care oricine poate gasi ceea ce ii place, in timp util si eficient.

            Serviciile si produsele pe care aceast magazin online le pune la dispozitia clientilor sai sunt dintre cele mai diverse si calitative: sisteme de pontaj electronic, terminale de pontaj cu functii de control acces, autentificare cu card si cod pin, autentificare cu card RFID.

            Tipuri de terminale de pontaj

            Cele mai reusite si cautate aparate ce au aparut recent pe piata sunt terminalele de pontaj ce detin diverse si multiple functii de control acces. Acestea ofera beneficii multiple in locurile in care sunt amplasate, de aceea si frecventa intr-un numar atat de mare a persoanelor care le achizitioneaza.

            Toate terminalele de control pe care le promoveaza magazinul RFID Shop sunt realizate de brand-uri renumite pentru calitatea si eficienta sistemelor. Sunt puse la dispozitia tuturor mai multe tipuri de astfel de terminale, fiecare in parte avand caracteristici si trasaturi distincte, in functie de tipurile de cladire in care pot fi amplasate.

            Unul dintre cele mai bune si eficiente terminale de control acces si pontaj este FaceStation. Acesta reprezinta un articol de ultima generatie, care a fost dezvoltat si programat sa functioneze dupa recunoasterea faciala.

            In vederea crearii unei aparaturi atat de performante s-a avut in vedere o combinatie intre optimizarea renumitei tehnologii de identificare biometrica marca Suprema si electronica performanta.

            Datorita acestor doua aspecte inovative, terminalul FaceStation este extrem de avantajos pentru ca ofera intr-un mod precis si rapid diverse functii de control acces foarte securizat, calitate pe care nu o prezinta niciun alt produs de pe piata din Romania.

Citeste si...  Fan Vet – din grijă pentru animalul tău de companie

            Comparativ cu alte sisteme pe care se promoveaza, acest tip de terminal prezinta o gama variata de functii si caracteristici ce pot sa fie evaluate cu ajutorul unei interfete grafice intuitive, accesorizate cu touch-screem (ecran tactil).

            In cadrul terminalului este incorporat, de asemenea, un server web ce are menirea sa ofere un control mai facil asupta acestui dispozitiv. Un beneficiu al acestuia este ca poate suporta conectarea unui videointerfon digital sau analogic.

            Mai mult decat atat, acesta prezinta o serie de calitati care nu pot fi trecute cu vederea:

  • performanta de a procesa intr-un mod unic imagini cu camera atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte;
  • suprafata rezistenta la avarii ce paote fi utilizate pe o perioada indelungata de timp;
  • functionalitate de controller si cititor intr-un singur echipament.

            Un alt tip de terminal de control si acces pontaj oferit pe rfidshop.ro este BioLite NET. Acesta este unul dintre cele mai mici terminale cu functionalitate de pontaj si acces cu IP biometric. Aparatul prezinta un nivel ridicat de protectie IP65 si este extrem de rezistent la umezeala. Este ideal pentru a fi amplasat pentru operarea in exterior si prezinta o durabilitate indelungata.

            Prin intermediul acestui terminal este asigurata functionalitatea completa, incepand de la simple usi si pana la pontajele electronice complexe. Aspectul estetic este asemenea unul placut, acesta dispunand de un design elegant si subtire.

            Acest tip de terminal functioneaza pe baza de amprenta si dispune de una dintre cele mai ridicate si moderne viteze de potrivire. Rata de erori este una foarte redusa, iar tipul de raspuns este unul foarte rapid si eficient. Functionalitatea sistemului este neintrerupta, procesorul fiind capabil sa proceseze in mod facil potrivirea si validarea de amprente.

            Unul dintre cele mai importante aspecte referitoare la BioLite NET este faptul ca se bazeaza pe topologie IP. Acest model de sistem de acces prezinta un plus de flexibilitate atunci cand vine vorba despre proiectarea sistemelor de securitate deoarece costurile de mentenanta si de instalare sunt reduse considerabil de mult.

            In comparatie cu alte sisteme conventionale pentru controlul accesului, avantajul pe care il prezinta tehnologia care se bazeaza pe Ip este asigurarea reducerii cheltuielilor pentru fiecare usa. Acest lucur se datoreaza faptului ca va si nevoie de mai putina cablare si se va utiliza infrastructura existenta.

            Terminalul de pontaj iClock S600 este, la randul sau, un sistem la fel de eficient ca si celelalte doua deja mentionate, insa este caracterizat de trasaturi distincte.

            Accesul la acesta se face cu un cititor de carduri RFID. Este foarte usor de instalat si dispune de un design modern. Cel mai important este ca prezinta solutia perfecta pentru cele mai multe tipuri de instalatii.

            Elementele esentiale care caracterizeaza acest tip de terminal sunt urmatoarele:

  • verificare multipla in functie de numarul de utilizatori;
  • taste functionale ce pot defini pe intervale orale si zilele saptamanii.

            De asemenea, RFID Shop furnizeaza si sisteme portabile, care sunt foarte accesibile si eficiente. Un astfel de aparat este terminalul de pontaj S922. Acesta este invelit intr-o husa de cauciuc pentru a mari protectia si pentru a asigura pastrarea acestuia intr-o stare exceptionala pentru o perioada de timp cat mai indelungata.

            Atat tipurile de terminale deja mentionate, precum si multe alte modele (X-Station, iClock S 260, SC 403, SC 503, CDP iClock S 900 JC) ce detin diferite tipuri de acces, pot fi achizitionate din magazinul online rfidshop.ro

            In dreptul fiecarui terminal si sistem promovat, sunt mentionate date tehnice precum si caracteristicile specifice tuturor modelelor, imaginile reprezentative care au menirea sa ii ajute pe clienti sa se orienteze dupa ceea ce le trebuie, precum si preturile care sunt cele mai competitive de pe piata.