Singurul dezavantaj al unei case din lemn este că sună prea bine să fie adevărată. Lemnul este pur şi simplu cel mai bun material de pe piaţă. Această afirmaţie începe de la timpul de construcţie până la acustică. Mai mult decât atât casele din lemn sunt nemaipomenite din punctul de vedere al mediului înconjurător, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung.Mobina Construct este o firmă din Suceava cu activitatea principală în prelucrarea lemnului şi construcţii case din lemn profesionale şi într-un timp util. Aceştia au prevăzut nenumăratele avantaje ale caselor din lemn şi au devenit experţi în construcţia lor.

Nenumăraţi clienţi au beneficiat de case din lemn construite de către Mobina Construct. Clienţi din Suceava, Iaşi, Bucureşti, Constanţa, chiar şi din alte ţări precum Belgia se bucură în momentul de faţă de confortul unor case din lemn aspectuoase şi rezistente în timp.

Afirmaţiile de mai sus pot să pară ireale, însă am venit cu câteva fapte care să demonstreze că ai numai de câştigat cu adevărat în momentul în care alegi să îţi construieşti o casă din lemn.

1. Casele din lemn sunt rezistente la foc

Casele din lemn solide sunt chiar mai rezistente la foc decât casele realizate din oţel sau beton. Dacă o clădire ia foc, nu structura este prima ce se aprinde, ci echipamentul tehnic, mobila sau alte accesorii. Când lemnul solid este expus la temperaturi înalte nu este ars, ci doar carbonizat la suprafaţă. Construcţia rămâne intactă.

2. Casele din lemn sunt construite doar din materiale reciclabile

Spre deosebire de beton, lemnul este o resursă regenerabilă. Este un material natural care atunci când este folosit corespunzător este cu totul regenerabil, fiind parte din ciclul natural.

3. Lemnul este uşor de transportat

Lemnul cântăreşte o treime din greutatea betonului, astfel că este mult mai uşor de transportat la locul construcţiei. Transportul poate fi realizat cu aproape orice mijloc.

4. O casă din lemn mare poate fi construită în jumătate din timpul construcţiei unei case cu structură de beton

Mobina Construct are experienţă în producţia de case din diferite materiale. Astfel pot compara cu uşurinţă şi să ne spună că alegerea caselor din lemn este cea mai bună, fiindcă sunt cel mai rapid de construit. Construcţia unei case din lemn este de două ori mai rapidă, comparată cu construcţia unei case din beton. Sau s-o spunem altfel, este posibil să construieşti de două ori mai multe case în acelaşi timp.

5. Casele din lemn sunt silenţioase

Mulţi vizitatori ai caselor construite de Mobina Construct devin fascinaţi de sunetul caselor din lemn. O casă din lemn este şi mai silenţioasă în interior. Diferenţa este şi mai mare în timpul consttrucţiei. Construcţia unei case din beton este foarte gălăgioasă. Lemnul este moatle şi nu este atât de gălăgios când este folosit la construcţia unei case.

 

Citeste si...  Pedale și accesorii de înaltă calitate pentru biciclete – piese-accesorii-biciclete.ro