Ion Titişor sau Fane Spoitoru aşa cum era cunoscut în lumea interlopilor a murit într-o clinică din Israel în urma unei comoţii cerebrale.

Deşi medicii i-au recomandat să nu intre în contact cu apa fierbine, se pare că fostul lider al lumii interlope nu a ascultat şi a ignorat sfaturile medicilor. Conform unui apropiat, Fane ar fi făcut duş cu apă fierbinte şi la scurt timp a făcut comoţie cerebrală.
„Fane se afla în Israel pentru un tratament, la o clinică de prestigiu. Era acolo de mai bine de o lună. Medicul i-a spus încă de la început să nu se spele pe cap cu apă fierbinte, pentru că există riscul să facă un atac cerebral. Nu a ascultat. Dimineaţă s-a trezit şi a intrat să facă duş, cu apă fierbinte. I s-a făcut brusc rău, a spus că îl doare capul şi că vrea să i se facă un masaj, ca să se mai relaxeze. În timp ce medicul îi făcea masaj, şi-a pierdut cunoştinţa. A făcut atac cerebral. A fost ţinut câteva ore în viaţă de aparate, însă după-amiază a fost deconectat şi s-a declarat decesul”, a povestit un apropiat al lui Fane Spoitoru.

Citeste si...  Udrea, despre Dosarul Microsoft: Să vedem toată declaraţia lui Gabi Sandu. S-ar CUTREMURA ţara