Lia Olguţa Vasilescu, Ministrul Muncii, are noi probleme din cauza unuia dintre cei mai mari duşmani ai săi, Adrian Mititelu. Lia Olguța Vasilescu este ameninţă cu documente incendiare. Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu a făcut o serie de dezvăluiri şi acuzaţii uluitoare pe o reţea de socializare.

De gura lui Mititelu nu au scăpat nici Pavel Badea, Marcel Popescu, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.
„CLONATII TRADATORI SUNT ȘAH MAT! Am descoperit noi documente (sentințe judecătoresti, acte de reorganizare etc) care confirmă indubitabil că FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA este continuatoarea clubului înființat în anul 1948!

Am găsit și acordul dat de instituția de învățamânt UNIVERSITATEA din CRAIOVA pentru privatizarea clubului de fotbal in anul 1991! Toate aceste documente incendiare le-am depus la DNA, dar și in procesele cu marca de la ICCJ și cel cu palmaresul de la Tribunalul Dolj! Gata! Impostura și-a epuizat intoxicarile..! Vor platii cu toții ,inclusiv televiziunile care le-au cântat în strună….! De abia astept să vad ce o să spună Olguta Vasilescu, Marcel Popescu si Pavel Badea…! Vor platii pentru fiecare secundă în care s-au folosit de brand-ul UNIVERSITATEA CRAIOVA”, a tunat Mititelu.