Această prezentare necesită JavaScript.

A devenit mama in urma cu cinci luni, dar nu a reusit nici acum sa dea jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Din dorinta de a slabi cat mai repede, Misha a ales sa se supuna unor chinuri groaznice.

Inainte de a ramane insarcinata, Misha era una dintre cele mai sexy vedete de la noi, iar barbatii intorceau capul dupa ea oriunde se afla. Pe perioada in care a purtat-o in pantece pe micuta Maya, aceasta a castigat cateva kilograme bune in plus, care i-au afectat vizibil imaginea.

Chiar daca nu si-a pierdut sex- appeal-ul, vedeta nu este deloc multumita de modul in care arata acum si ar face orice pentru a reveni la formele care au consacrat-o. Asa se face ca de ceva timp, blonda s-a apucat serios de sala, unde munceste minute in sir fara sa se planga.

Insa, pana cand va scapa de kilogramele nedorite, Misha s-a facut cu o noua problema. Palmele ei sunt brazdate de rani adanci, acestea fiind o dovada a chinurilor la care se supune artista pentru a fi in forma. Atunci cand aceasta a facut publica o imagine cu mainile ei ranite, fanii ei s-au ingrozit la propriu.

Citeste si...  Fratele lu’ Guţă a fost înmormântat cu manele