Misa dezvaluie cine conduce, de fapt, Guvernul, povestește cum a decurs episodul mazilirii sale din funcție. El a explicat că a primit un telefon de la Darius Vâlcov și i s-a cerut să meargă la Guvern. Aici s-a întâlnit cu Darius Vâlcov și Eugen Teodorovici, care l-au informat că este schimbat din funcție. Mișa a precizat că nu a avut nicio discuție cu premierul Viorica Dăncilă, asta cu toate că deciziile, cel puțin teoretic, premierul este cel care la adoptă.

„Nu a fost un motiv, cel puțin mie nu mi s-a invocat vreun motiv legat de revocare. Am primit un telefon de la consilierul dnei prim-ministru și am fost rugat să merg până la guvern. Când am ajuns acolo, dl ministru era deja în birou și am luat loc. Eu le-am spus că am reușit să finalizăm și ultimele calcule legate de luna decembrie și că am reușit să facem planul și pe luna decembrie și chiar să-l depășim și totodată pe întreg anul am închis cu peste sută la sută realizare de plan. (…) Am discutat doar cu consilierul pe probleme economice al premierului (Darius Vâlcov – n.r.) și cu ministrul Finanțelor. N-am avut nicio discuție cu premierul.”, a declarat Ionuț Mișa, informează Realitatea.

Citeste si...
PNL, după ce Marian Munteanu a catalogat referendumul ca o declarație de independență a României:Aducerea în PNL a fost un accident al istoriei noastre politice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.