Mircea Rednic (57 de ani) nu ştie nimic de plecarea lui Dan Nistor (30 de ani). Antrenorul lui Dinamo a recunoscut, la conferinţa de presă, că deocamdată nu a fost informat de conducere cu privire la o eventuală ofertă care ar fi venit pe numele căpitanului lui Dinamo, dar nu s-ar opune plecării.

În cazul în care suma de transfer este una bună, ”Puriul” spune că bunăstarea finaciară a clubului primează. „Voi îl pregătiţi, voi îi faceţi bagajele. Nici nu s-a pus problema de aşa ceva. Doar dacă are el vreo ofertă, dar eu nu ştiu. Să vedem oferta şi discutăm atunci. Dacă el a zis că e ultima lui şansă… Eu nu am fost niciodată împotriva unui transfer dacă jucătorul era mulţumit. La noi e invers: dacă se mulţumesc clubul şi jucătorul, o să ne gândim”, a declarat Rednic la conferinţă, care a menţionat că Dinamo are jucători, iar eventuala plecare lui Nistor nu ar fi o problemă. Locul lui poate fi luat de alticineva.

”Nu aş găsi un jucător ca Nistor, dar jucători sunt, nu e o problemă. Dinamo nu trebuie să stea într-un singur jucător. Este un jucător important, se găsesc soluţii, dar încă nu e cazul. Ştiu că acum nu aveţi ce să scrieţi de Dinamo. Normal că s-ar găsi un lider ca Nistor, nu e asta o problemă, dar cred că Nistor e destul de inteligent să înţeleagă că şi pentru el e bine să mai rămână un an la Dinamo” , a încheiat antrenorul, informează mediafax.ro.

Citeste si...  Lucescu nu mai sta mult ca antrenor in Turcia

Mijlocaşul declara în urmă cu câteva zile că vrea să plece de la Dinamo în străinătate: „Normal că te gândeşti, n-am o vârstă aşa înaintată, doar 30 de ani şi zic eu că sunt la vârsta potrivită pentru a mai reuşi un transfer în străinătate, dar vedem ce ne va oferi viitorul!”.

12 pase decisive şi 6 goluri a bifat Dan Nistor în acest sezon pentru Dinamo în toate competiţiile. Singura experienţă în străinătate a lui Dan Nistor a fost în Franţa, la Evian, club care a plătit 800.000 de euro pentru a-l lua de la Pandurii Târgu-Jiu

Internaţional Curtea de Argeş, CS Mioveni şi CFR Cluj sunt celelalte cluburi din CV-ul căpitanului dinamovist.