Mircea Ionescu Quintus îi supără pe susţinătorii lui Nicuşor Dan, dar şi pe cei ai liberalilor. Acesta a spus că este dezamăgit că partidul lui Nicuşor Dan a obţinut un scot atât de mare şi a lăudat-o pe Gabriela Firea.

„Surpriza mare şi dezamăgirea mi-au dat-o alegătorii bucureşteni, care au dat 30% din voturile lor unei formaţiuni care nu înseamnă nimic pentru Bucureşti şi nici nu poate să facă ceva pentru Bucureşti. […] D-na Firea este o persoana care putea, si poate, să conducă cum trebuie Bucureştiul. Daca ieşea domnul acesta Dan, cum îl cheamă, în fruntea Bucurşstiului, să ne ierte Dumnezeu… „, a declarat Quintus.

Citeste si...
Traian Băsescu acuză din nou PRESIUNI POLITICE în dosarul NANA.

Preşedintele onorific al PNL se arată mulţumit de rezultatul partidului la nivel naţional: „Rezultatul votului de până acum în ţară pe mine mă surprinde plăcut. Se pare că avem până acum vreo mie de primari, ne apropiem de 30 de procente. Crin Antonescu şi-a dat demisia când noi am obţinut 15% şi acum suntem la dublu, după o perioadă nu prea îndelungată. Rezultatul în ţară apreciez cel puţin în momentul de faţă că e bun şi mulţumitor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.