Situaţie jenantă pentru România, după ce Mircea Geoană a lăsat să se înţeleagă că adjunctul secretarului de stat al Statelor Unite, Victoria Nuland, a fost de acord cu planurile lui de spargere a coaliţiei de guvernare şi de formare a unui nou pol politic de stânga. 

geoana_25728600

 
Geoană susţine că a discutat cu Nuland, căreia i-a transmis că o schimbare guvernamentală ar trebui să se producă în primăvară.
 
„I-am spus Victoriei Nuland, ceea ce cred că este bine şi ceea ce am să încerc să fac eu şi sunt convins că am să reuşesc – ideea unei colaiţii mai mari, de tip german (…) Ar fi păcat să nu încercăm un proiect mare în care stânga modernă, democrată, bazată pe competenţă, să-şi dea seama cu ceea ce sper că o să fie şi pe partea de noul PNL, deoarce preşedintele este interesat să aibă oameni cinstiţi, competenţi, care să ştie să facă treabă. O astfel de construcţie de tip german ar putea să meargă până în 2020, pentru că până în 2016 riscăm să ne uităm prea mult la alegerile care vin peste noi şi să nu facem lucrurile care să le facem musai în această perioadă”, a spus Mircea Geoană.
 
Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti a reacţionat după declaraţiile lui Geoană şi a emis o dezminţire.
 
„Adjunctul secretarului de stat pentru Europa şi Eurasia, Victoria Nuland, nu a făcut niciun fel de comentariu referitor la preferinţa pentru o anumită conducere politică în România. Aceasta este o chestiune care priveşte exclusiv poporul român”, a transmis Ambasada SUA.
Citeste si...
Neveste devotate, prostituate in timpul liber.