Poetul şi realizatorul de televiziune Mircea Dinescu va prezenta, din luna martie, emisiunea „Poezie şi delicateţuri” la postul Prima TV.

Vedete, oameni cu notorietate în media şi oameni de cultură se vor număra între invitaţii emisiunii.

Mircea Dinescu a precizat că noul format al emisiunii lansate în urmă cu 15 ani va însemna mai puţină politică şi mai multă poezie.

„Faptul că a rezistat atât de mult şi nu m-am plafonat, e un semn bun. Eu vreau să mă mai joc, mai ales că un vers de-al meu, de pe vremea comunismului, sună aşa: «Opriţi istoria, cobor la prima». Din luna martie, chiar cobor la prima, la Prima TV. Propunerea de a veni la această televiziune a fost o întâmplare, am discutat şi iată că mă aventurez aici cu emisiunea «Poezie şi delicateţuri», deci mai puţină politică şi mai multă poezie, alături de bătrânii lăutari care au suferit mult anul trecut, din cauza pandemiei”.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, cu un portofoliul ce cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro).

Citeste si...
Potrivit Eurostat, din 5 români care decedează, în cazul a 4 s-ar fi putut evita acest deznodămant