Este deja recunoscuta disputa dintre Mircea Badea si Mihai Bendeac. Cei doi fosti colegi de trust nu se pot suporta si nu ezita sa isi strige resentimentele in gura mare.

61581349

Jurnalistul Mircea Badea l-a atac dur pe Mihai Bendeac, intr-o postare pe facebook. Partenerul lui Carmen Bruma sustine ca actorul nu este decat un “imitangiu dobitoc” si ca talentul sau nu mai are loc la nicio televiziune.

“Va spuneam in primavara ca imitangiul dobitoc, care a basit cu greu vreo cinci jumatati de ora la care nu s-a uitat nimeni, nu va mai avea prestatie in toamna la postul lui „baby broker”. Ce sa vezi, am avut dreptate.
Lasa ca mai boraste niste cretinisme pe feisbuc cu <<nea Piti>> si va primi multe „bine c**e, esti artist!>>”, a scris Mircea Badea.

Scandalurile in care s-a implicat in ultima perioada, printre care cel cu motociclistii si cel cu luptatorii K1, i-au stirbit si mai tare imaginea lui Mircea Badea.

Acum aproximativ o luna, un banner a stat agatat mai bine de jumatate de zi pe pasajul Baneasa, la doar cativa metri de sediul Antenelor. “Cu bucile curate”, aceasta este titlul filmului care il are in rolul principal pe Mircea Badea, care, precum Lascarica (din filmul ‘Cu mainile curate’ al lui Sergiu Nicolaescu), este citat cu o replica pentru care nu va fi uitat foarte curand.

61581352

Citeste si...  N-a mai mers şi Christina Milian a rupt logodna