„Sunt epuizat!”, spune el după naşterea lui Carmen Bruma!

 mircea-badea-carmen-nastere 

Mircea Badea a fost ieri agitat in permanenta. Iubita lui, Carmen Bruma, a adus pe lume primul lor copil, drept urmare vedeta Antena 3 nu a mai realizat emisiunea „In gura presei”.

carmen-bruma-mircea-badea-parinti

Mircea Badea nu a mai realizat aseara emisiunea „In gura presei”, la Antena 3 difuzandu-se stiri in acel interval orar. Prezentatorul a fost alaturi de iubita lui, Carmen Bruma, si de baietelul lor, ce a venit ieri pe lume. Nu a asistat la nastere, dar a fost toata ziua agitat si nervos.

mircea-badea-carmen-bruma-parinti

“Sunt epuizat pentru ca am stat intr-o tensiune nervoasa indelungata pentru ca nu aveam vesti proaspete despre ce se intampla in sala. A durat si nu a fost usor. Nasterea a fost naturala pentru ca asa si-a dorit Carmen. L-am vazut de departe pe fiul meu si pe ea la fel, parea ok era volubila, vorbea cu doctorii si asistentele.

Nu stim inca detalii si nici ce nume va avea. Imi imaginez ca s-a chinuit foarte rau. In ultimele 36 de ore am dormit doua ore si ea la fel, insa eu n-am trecut prin contractii” a spus Mircea Badea la Antena 3.

Carmen Bruma a nascut ieri un baietel de 51 de centimetri, cu greutatea de 3.430 kilograme.

Citeste si...  Ruby s-a lăsat de dans şi a şi pus două kilograme pe ea!
loading...