Fosta soţie de premier a trecut, duminică, prin clipe de groază după ce tensiunea i-a crescut brusc şi a leşinat în dormitor. Norocul Mioarei Roman a fost căţeluşa Sara, care a alarmat imediat persoanele din casă şi astfel Salvarea a ajuns în timp-record pentru a o resuscita.

mioara_roman_02_07035300

Medicii au vrut să o interneze pentru a-i face toate analizele, însă Mioara Roman a refuzat şi a ales să meargă la spital în următoarele zile pe propriile picioare.
 
Ea recunoaşte că îi datorează viaţa căţeluşei Sara.
 
„Mă mir că nu m-am lovit mai rău” Întregul incident a fost povestit, pentru „ring”, de Mioara Roman: „Duminică după-amiază, pe la ora 17.30, am avut un puseu de tensiune. M-am întins să mă odihnesc şi mi s-a făcut rău de tot. Am avut un fel de convulsie, m-am rostogolit şi am căzut din pat. Mă mir că nu m-am lovit mai rău… Am avut noroc că era sora mea la mine şi, veţi râde, cea care a dat alarma a fost Sara, bichonul maltez al nepoatei Calina. Întâi m-a mirosit, m-a lins şi, când a văzut că nu reacţionez, s-a dus jos, la soră-mea, lătrând… Apoi a venit Salvarea, m-a scos din criză, iar acum trebuie să mă odihnesc”.

Citeste si...  Iohannis: Sunt un politician de succes, pur şi simplu. Sibiul este cartea mea de vizită, e vizitabil