“Nu este nimic adevărat… Doamne fereşte!”

 Natalia Mateut

In aprilie 2011, Natalia Mateut a fost retinuta de politia olandeza, pentru ca a folosit carduri clonate, la cumparaturi. Acum, la trei ani de la incident, magistratii au propus ca vedeta sa faca puscarie si sa plateasca prejudiciul. Bruneta a făcut o criză când a auzit!

Natalia Mateut nu si-ar fi imaginat niciodata ca o vacanta in Amsterdam o va baga la puscarie! Iata, insa, ca acest lucru era aproape iminent, asta dupa ce, in aprilie 2011, politia olandeza a retinut-o, pe motiv ca folosea carduri de credit clonate. Vedeta, impreuna cu inca trei prieteni, ar fi reusit sa “sparga” 100.000 de euro in numai o saptamana, iar autoritatile au decis ca trebuie sa plateasca pentru faptele sale.

Mateut (20)

Magistratii au propus ca Natalia sa faca puscarie, o luna si jumatate, cu executare, dar si sa plateasca partea sa din prejudiciu. Oficial, Natalia n-a facut nicio declaratie pe aceasta tema, insa, aflata la un eveniment monden, s-a aratat linistita: “Nu este nimic adevarat, nu voi face puscarie. Doamne fereste. Am platit tot ce era de platit si am fost achitata”, s-a confesat Natalia unei prietene, la un eveniment monden.

Povestea din 2011 a fost invatare de minte pentru Natalia, iar acum, vedeta este mult mai atenta in alegerea prietenilor. Nu mai are incredere in oricine si are mare grija cu cine pleaca in vacante. 

Citeste si...  Lady Gaga ne arată fundul!