Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a reacţionat, joi, după condamnarea lui Liviu Dragnea, precizând că partidul trebuie să rămână unit. Ea a ţinut să precizeze că liderul PSD nu are de ce să-şi dea demisia „pentru o condamnare care nu poate să rămână în formula de azi după judecarea apelului”.

 

 

„Mă alătur colegilor mei care şi-au exprimat solidaritatea cu Liviu Dragnea şi consider că trebuie să rămânem uniţi până la capăt. Respectăm decizia instanţei, însă să nu uităm că până la o condamnare definitivă există prezumţia de nevinovăţie garantată de Constituţia României, de Directivele Europene şi de standardele Comisiei de la Veneţia. Să nu uităm că Liviu Dragnea este omul care a iniţiat dezbaterea pe tema reformelor necesare pentru stoparea abuzurilor şi a încălcării drepturilor elementare ale românilor şi tot el a fost cel care a gândit un program de guvernare care are menirea de a le face dreptate românilor şi de a da o şansă tinerilor. Consider că Liviu Dragnea nu are de ce să-şi dea demisia pentru o condamnare care nu poate să rămână în formula de azi după judecarea apelului. Rămânem uniţi şi mergem mai departe în această formulă!”, a scris Ioana Bran, pe Facebook.

Citeste si...  La un meci de Liga 2, Simona Halep a fost spectatorul surpriză

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.