Miley Cyrus a fost victima uneiu farse dupa ce un site a anunta ca aceasta si-ar fi pierdut viata. Cand a aflat despre cele scrise pe internet, cantareata a luat o decizie socanta.

Această prezentare necesită JavaScript.

O farsa pe internet al unui site fantoma a pus pe jar toti fanii lui Miley Cyrus. Site-ul care era construit sa arate precum o pagina de Facebook a publicat urmatorul anunt: “SOC! Miley Cyrus a fost gasita moarta in resedinta ei din Los Angeles. Cantareata si-a pierdut viata dupa ce o supradoza in aceasta dupamiaza”

Cand utilizatorii dadeau click pe acest mesaj erau automat redirectionati catre o pagina care semana izbitor de tare cu Facebook, iar de aici trebuia sa dai share postului pentru a merge mai departe.
Acesta a fost circuitul prin care stirea s-a raspandit cu o viteza ametitoare.

Ce i-a speriat si mai tare pe fani a fost faptul ca vedeta a lipsit in ultima perioada de pe retelele de socializare, fiind internata in spital din cauza unor alergii.

Reactia incredibila a cantaretei
Miley Cirys nu s-a grabit sa isi calmeze fanii si pare ca a gustat aceasta gluma morbida. Cantareata a decis sa nu posteze nimic pe conturile ei de Facebook si Twitter, pentru a mentine suspansul.
„I s-a parut chiar foarte amuzant totul si a incearcat sa mareasca gluma prin faptul ca nu a mai postat nimic pe Twitter”, a povestit un apropiat al artistei.

Citeste si...  Andreea Marin a testat alt stil vestimentar