Între timp, cei doi actori îşi planifică şi nunta!

ashton-kutcher-mila-kunis1

Daca in luna noiembrie a anului trecut, Ashton Kutcher a rasuflat usurat dupa finalizarea divortului de fosta sa sotie, Demi Moore, acum actorul pare mai pregatit ca niciodata sa paseasca din nou in fata altarului alaturi de Mila Kunis. I-a daruit deja inelul e logodna si tocmai s-a aflat ca cei doi asteapta un copil.

Se pare ca Hollywood-ul se pregateste de o noua nunta intre celebritati! Este vorba despre nimeni altul decat Ashton Kutcher, fostul sot al lui Demi Moore, si deja logodnica lui, Mila Kunis!

Ashton i-a daruit Milei de curand un inel de logodna cu un diamant urias, iar acum s-a aflat ca actrita este insarcinata si va aduce pe lume primul copil al cuplului la sfarsitul anului 2014. De curand, Mila a fost vazuta luand parte la o ora de yoga prenatala, organizata la un centru de fitness de la Hollywood.

Aceasta va fi prima casatorie in cazul Milei Kunis si a doua pentru Ashton Kutcher, care abia a finalizat ultra-mediatizatul divort de fosta lui sotie, Demi Moore.

Ashton Kucher si Demi Moore s-au separat in toamna anului 2010, dupa ce s-a aflat ca actorul si-a inselat sotia cu Sara Deal. Cam in acelasi timp, Mila Kunis si Macauley Culkin isi spuneau adio, dupa o relatie ce a durat nu mai putin de 8 ani!

Citeste si...  Daniela Crudu are probleme în paradis?!