Fostul premier Mihai Tudose se recuperează la Spitalul Fundeni din Capitală, după operația suferită în urma infarctului pe care l-a suferit. Tudose a declarat pentru că a avut mare noroc cu colegii din Pro România și în special cu Nicolae Bănicioiu, cel care și-a dat seama imediat că are în față un om care face infarct. De asemenea, Tudose a ținut să le mulțumească medicilor de la Fundeni, despre care spune că l-au tratat exemplar, iar condițiile sunt foarte bune.

”Acum mă simt bine, medicii spun că este bine, chiar foarte bine. Recuperarea merge bine, nesperat de bine. Dumnezeu a avut să mai am o șansă. Am avut noroc cu familia de la Pro România, cu colegii, care au sărit toți imediat și cu Nicu Bănicioiu, care și-a dat seama că am un infarct. Noua echipă politică mi-a salvat viața, poate vom salva și România. Totul a mers ca pe roate, pentru că în ceea ce privește oamenii cu infarct, la urgențe în fiecare zi se schimbă spitalul care primește pacienții. Pe mine salvarea m-a adus la Fundeni și aici am dat peste niște medici extraordinari, care m-au tratat exemplar, oameni care mi-au salvat viața”, ne-a spus Mihai Tudose.

Citeste si...
Mihai Tudose vorbește despre înghețarea salariilor Avem un program de guvernare, orice abatere de la el înseamnă că ceva scârţâie'

În ciuda problemelor de sănătate, fostul premier a rămas același om cu simțul umorului. ”Am făcut și eu o încercare, am zis că mă reîncarnez în ceva mai mic și mai drăguț, dar nu, tot în corpul ăsta am nimerit!”.

Mihai Tudose ne-a explicat că a primit foarte multe mesaje de la oamenii politici, inclusiv din PSD. ”M-au sunat și foștii colegi și actualii colegi. Am primit și multe vizite din partea prietenilor”. La spital a fost și șeful SIE, Gabriel Vlase, prietenia dintre cei doi fiind bine cunoscută în mediul politic.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu i-a transmis niciun mesaj lui Mihai Tudose. ”Nu și oricum nu era credibil un mesaj din partea dumnealui”.