Meme i-a interzis fiicei sale, Teodora, să devină model

Teodora-MM

Teodora Stoica (19 ani) visează de mai multă vreme să devină cunoscută în lumea modellingului. Dorinţa ei are şanse infime de reuşită, pentru că Mihai Stoica, tatăl său, se opune cu vehemenţă şi a îndrumat-o către o carieră mai cuminte, recomandându-i să urmeze cursurile unei facultăţi de management.

Teodora Stoica are probleme în îndeplinirea visului de a deveni un model cunoscut. Deşi are un corp de invidiat – gurile rele pretind că şi-ar fi pus silicoane – şi poate ar fi avut succes în domeniul respectiv, tatăl ei nu a fost de acord cu această alegere şi, cel puţin deocamdată, şi-a impus punctul de vedere: în toamna anului trecut, unica lui fiică a devenit studenta Facultăţii de Management a unei universităţi private din Bucureşti.

Teodora

Acesta nu a fost singurul motiv de supărare pentru frumoasa Teodora anul trecut. Fata managerului Stelei s-a despărţit de iubitul Marius, fiul fostului acţionar dinamovist Vasile Turcu, după ce refuzase să studieze în străinătate, pentru a fi mai aproape de el. În plus, tatăl şi mama ei, Corina, au divorţat.

Ca să mai uite de necazuri, Teodora a început să iasă mai des prin cluburi, unde se afişează alături de cea mai bună prietenă, Diana Gureşoaie, poreclită “Strâmba lui Dodel” pentru că a avut o relaţie amoroasă cu Cristi Tănase, mijlocaşul campioanei României.

 

Citeste si...
GUTA O SA LEVITEZE ZEN!