Mihai Stoica nu s-a putut abține și i-a ironizat pe Anamaria Prodan și Dan Alexa, după episodul incredibil petrecut sâmbătă seară, după Astra – Botoșani, 2-2.

Înainte de începutul meciului cu Hermannstadt, oficialul roș-albaștrilor a făcut un semn cu pumnul, răzând spre camerele TV, fiind o aluzie evidentă la lovitura pe care Anamaria Prodan i-a aplicat-o tehnicianului giurgiuvenilor.

E cunoscut faptul că Stoica are o relație rece cu Anamaria Prodan și că acesta s-a opus venirii lui Dan Alexa la FCSB, atunci când a fost dorit de Gigi Becali, în iarnă, înainte să fie numit Mihai Teja.

Anamaria Prodan i-a tras un pumn lui Dan Alexa
Scena loviturii a putut fi văzută de toată lumea de afară. Impresarul se pregătea să plece, dar a coborât din mașină şi a intrat în club. Acolo, în apropierea liftului s-a întâlnit cu antrenorul Astrei, căruia i-a tras un pumn în faţă.

Citeste si...  Iată cum influenţează schimbările climatice turismul în Norvegia

După câteva zeci de minute pe care cei doi le-au petrecut în club, Alexa a surprins prin declarațiile pe care le-a dat reporterilor prezenți la club.

„Ce s-a întâmplat? Nimic. Am vorbit de jucători, avem probleme foarte mari de lot şi cam asta e. Haideţi să fim serioşi, am citit şi eu, de asta şi vreau să vorbesc acum. Ce naiba? Să fim serioşi Altceva? De fotbal, ceva?”, a încercat Alexa să treacă pe lângă subiect.