Mihai Stoica a plecat de la FCSB. Anunțul a fost făcut de Gigi Becali, care a explicat și care sunt motivele pentru care oficialul nu a mai vrut să continue la vicecampioană.

”Meme Stoica a plecat și el. E prietenul meu, dar a plecat. Nu putem numi demisia. A zis că o perioadă vrea să se retragă. Vrea o perioadă de liniște, de relaxare. Nu mai stă pe bancă. El nu mai vrea. Nu se mai duce în cantonamente.

I-am zis că vorbim peste o lună să îi dau primă de calificare în grupe. Nu se schimbă nimic între noi. Vrea o perioadă de liniște. E moment greu. Nu vine nimeni în locul lui”, a spus Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali l-a criticat pe MM Stoica după meciul cu Botoșani, în direct la Digi Sport
După înfrângerea cu Botoşaniul, Gigi a „explodat”, afirmând că nu înţelege nimic din ce joacă echipa. Andone a fost vizat, evident, dar nici MM Stoica nu a scăpat de furia patronului. Oficialul e văzut principalul responsabil pentru o serie de transferuri ratate.

Cicâldău şi Băluţă sunt exemplele de care se ştia, însă acum Becali a mai divulgat şi alte mutări intrate în impas din cauza colaboratorului său.

„Am lăsat pe mâna altora echipa, de mâine o să mă implic. O să vedeţi rezultatele. Unde e 4-3-3? E nimic. Noi nu avem fundaşi centrali. Păi Planic a fost făcut praf. Am vrut să îl iau pe Burcă. M-a sunat Iftime, că îl dă la CFR, dacă nu îl vreau eu. Am sunat şi eu mai departe: „Nu, că e lemn”. Nu l-am luat, iar m-am luat după colaboratori.

Citeste si...  Antonia și Alex Velea așteaptă un copil. Artistul a anunțat în direct la tv

Trebuia să îl iau şi pe Cestor, mi-a spus Dani Coman că e cel mai bun fundaş central. Iar i-am întrebat pe colaboratori. N-au vrut. Venea liber băiatul. Dar gata, nu mai contează, eu sunt principalul vinovat, că eu conduc”, a spus Becali la Digi Sport Special.

A doua zi, Mihai Stoica și-a prezentat demisia, dar Gigi Becali nu l-a lăsat atunci să plece. Acum, în schimb, decizia lui Stoica a fost respectată de Becali.

Mihai Stoica are 4 titluri de campion cu FCSB
Mihai Stoica a avut două mandate la FCSB (n.r. – fosta Steaua). Prima dată, Mihai Stoica a ocupat funcția de manager general în perioada 2002 – 2007. MM Stoica a revenit la echipa lui Gigi Becali în 2010.

Fostul oficial al roș-albaștrilor are în palmares cu echipa lui Gigi Becali 4 titluri de campion: 2005, 2006, 2012 și 2013.

Pe 4 martie 2014, fostul directorul sportiv al FCSB a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. După ce a fost eliberat, Mihai Stoica a revenit la FCSB, fără a avea însă atribuții oficiale.