Mihai Popa, cantaretul care face videochat pentru a strange bani ca sa investeasca in muzica, are puternice legaturi cu showbiz-ul, chiar daca numele lui nu spune mai nimic. In urma cu trei ani, acesta a avut o relatie stransa cu Lora.

Această prezentare necesită JavaScript.

Imaginile cu un barbat travestit care se masturba si mima sexul oral cu vbibratorul au facut inconjurul mass-media dupa ce au fost prezentate de CANCAN.ro, saptamana trecuta:

„Acesta nu mai este de mult un subiect tabu pentru nimeni. Multi o fac pentru ca, drept vorbind, se castiga foarte multi bani. Eu, spre exemplu, am investit toti banii din videochat in muzica, pentru ca asta imi doresc sa fac. Si sunt foarte mandru de ce am realizat pana acum. Ciudat este insa ca exista o frustrare din partea unora cand vad ca cineva se ridica pe propriile forte”, ne-a declarat Mihai Popa, perfect asumat si impacat cu cee ace face. Desi numele lui nu spune mare lucru, iata ca solistul are legaturi stranse cu lumea showbiz-ului, cea mai apropiata persoana de el, din industrie, fiind nimeni alta decat Lora.

Lora si Mihai au locuit impreuna

Inainte sa il cunoasca pe Dan Badea, cel care i-a devenit sot, Lora si Mihai se aveau ca fratii, fiind nedespartiti. Tanarul o insotea pe solista la absolut toate evenimentele si nu numai, iar de fiecare data Lora il prezenta drept PR-ul ei si, totodata, prietenul sau cel mai bun.

Iar Mihai chiar s-a implicat in cariera Lorei si a ajutat-o asa cum a putut, insotind-o mai mereu si promovand evenimentele la care aceasta participa. Iar fotografiile cu ei doi, de pe vremea cand erau tovarasi, sunt mai mult decat graitoare in acest sens. Mai mult chiar, potrivit surselor noastre, se pare ca, la un moment dat, Lora si Mihai chiar au locuit impreuna, impartind chiria unui apartament.

La un moment dat, insa, lantul de iubire s-a rupt, iar cei doi s-au instrainat, iar drumurile lor au devenit paralele, din motive numai de ei stiute.

Citeste si...  Preţului petrolului SCADE VERTIGINOS. Ce se întâmplă cu benzina şi motorina?