Iată ce emisiuni va realiza!

bendeac Priam

Vesti bune pentru fanii lui Mihai Bendeac, actorul de comedie, care s-ar parea ca revine la prima lui iubire. Actorul a semnat un contract cu Prima TV, iar in 2014 se va implica in proiecte mari. Va avea doua show-uri speciale de comedie, iar din toamna un alt format, un film si un posibil serial.

Dupa ce a plecat de la Antena 1, unde realiza emisiunea „iComedy”, si a avut la un moment dat intentia de a lansa o emisiune-serial pe internet, Mihai Bendeac revine in televiziune. Chiar la cea unde s-a lansat, alaturi de echipa „Mondenii”, Prima TV.

Actorul a semnat contractul cu televiziunea in cauza si va avea anul acesta mult de munca. Asta deoarece pregateste doua show-uri speciale de comedie, iar din toamna un alt format, un film si un posibil serial.

“Sper sa reusesc sa aduc bucurie oamenilor cu ceea ce voi face eu la Prima TV. Vorbim de anul 2014, de doua show-uri speciale de comedie, iar din toamna un alt format, un film si posibil sa facem si un serial. Iar daca lucrurile merg bine vom vedea cum va merge si in 2015. Am semnat pentru anul acsta cu Prima TV si sper ca lucrurile sa mearga bine.

In momenul de fata, cu cateva exceptii, Prima TV a reusit sa adune cea mai buna trupa de comedie din tara, cu oameni care stiu sa faca comedie pe bune. Voi incerca sa fiu catalizatorul intre aceste forte si sa-i fac sa produca comedie la nivelul lor, adica foarte buna. Avem o gasca foarte OK din acest punct de vedere iar acest lucru este impresionant.

Prima TV are o mare sansa pe care nu trebuie sa o piarda, pentru ca aici au venit cele mai bune nume de comedie din Romania. Este foarte posibil sa colaborez din nou si cu fostii colegi de la “Mondenii”. In urma cu putina vreme am avut o antalnire cu ei si mi se pare fascinant ca eram pe aceeasi lungime de unda, de parca ne-am fi despartit ieri”, a povestit Mihai Bendeac în presa mondenă.

Acestea nu sunt singurele proiecte ale lui Bendeac pe anul acesta. El va realiza pe Youtube un serial, varianta romaneasca a conceptului american “Epic Rap Battles”.

„Tot anul asta pregatim un film, un spectacol de teatru, un show Live si inca ceva. Va Multumesc din inima pentru suportul vostru si pentru ca m-ati facut sa inteleg, in tot acest timp, ca nu sunt singur. Profesia mea a fost si este mai importanta decat orice. Chiar mai importanta, de cele mai multe ori, decat familia mea. Si le cer iertare pentru asta. Dar asa sunt… O noapte minunata!”, a scris el pe Facebook.

Citeste si...
Descoperire. Iată de ce se scufundă si revine la suprafată Marele rechin alb

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.