Iulia nu-i mai prezintă creaţiile la Bucharest Fashion Week

albu-1363818951

Iulia, fosta soţie a designerului de încălţăminte Mihai Albu, are toate calităţile unui fotomodel, fiind foarte înaltă şi cu un fizic de invidiat, însă, în ciuda atuurilor sale, acesta nu va apela la serviciile ei pentru show-ul Bucharest Fashion Week.

Deşi Iulia i-a făcut, în pielea goală, reclamă la linia de încălţăminte, Mihai vrea în show-urile sale doar fotomodele consacrate

10-mihai-albu-si-iulia-albu-IMG_0099_daff597285

Mihai Albu se află în febra pregătirilor, deoarece în perioada1-6 decembrie, când este programat Bucharest Fashion Week, este aştept să rupă gura târgului cu noua sa colecţie de încălţăminte. Deşi mulţi s-ar fi aşteptat ca el şi fosta lui nevastă, Iulia, să-şi unească forţele, dar şi notorietatea, iată că lucrurile nu stau deloc aşa.

“Iulia nu a mai prezentat de multă vreme, cred că de zece ani, şi are acum alte preocupări. Nu cred că ar fi potrivit să urce pe podium pentru mine, chiar dacă arată ca un manechin. Eu lucrez doar cu manechine consacrate”, a declarat designerul pentru Libertatea. Cei doi foşti soţi au colaborat totuşi, până în urmă cu câţiva ani, Iulia fiind nelipsită din spatele scenei, unde îl ajuta pe Mihai să dichisească fotomodelele pentru prezentările lui de modă. I se dusese acesteia vestea că este cam dură, băgându-le în sperieţi cu pretenţiile sale, uneori exagerate, pe fete, însă sfaturile sale erau, per total, benefice.

RTEmagicC_10-iulia-albu-goala.jpg

În urmă cu patru ani, Iulia Albu a fost protagonista unui incitant pictorial. Iulia Albu s-a oferit să renunţe la haine, pe când era gravidă în trei luni, pentru o şedinţă foto incendiară, pozele cu pricina fiind postate pe siteul oficial de încălţăminte al lui Mihai. Ea şi-a acoperit faţa cu o şuviţă de păr, cu scopul de a adânci misterul în privinţa numelui fotomodelului, mai ales că nu şi-a recunoscut isprava.

 

 

 

Citeste si...
Alegeri Europarlamentare 2014. 4,61% - prezenţa la vot la ora 10.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.