Mihaela Rădulescu este cunoscută pentru nonșalanța cu care abodează subiecte cu tentă sexuală. De data aceasta însă, vedeta nu a făcut nimic special pentru a deveni ținta unor glume fără perdea din partea prietenilor ei virtuali.

Mihaela Rădulescu (48 de ani) este una din acele vedete care adoră să-și provoace fanii cu declarații cu dublu înțeles sau cu imagini la limita decenței. Au făcut istorie fotografiile cu vedeta în chiloți tanga transformată în masă pentru iubitul ei sau cu Mihaela imortalizată de același iubit pe budă.
De data aceasta însă totul a pornit de la o imagine chiar inofensivă făcută publică de Mihaela pe contul personal de Instagram. Jurata de la ”Românii au talent” le-a arătat prietenilor ei virtuali cum își tonifiază picioarele cu ajutorul unor greutăți pentru glezne.

Citeste si...
Gigi Becali se pregateste de nuntă. Vezi cine îi va fi ginere


Imaginea a strâns foarte multe aprecieri, ba chiar câțiva fani au rugat-o pe vedetă să le dezvăluie rutina ei zilnică în materie de activitate fizică. Au fost însă și câteva voci care au comparat greutățile cu pricina cu niște cătușe folosite în scenele din filmele pentru adulți.
”Eu știam de «cătușe» cu blăniță, nu cu arici”, i-a scris un fan.
Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner de aproape trei ani și locuiește la Monte Carlo. Vedeta are un copil din căsnicia cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.