La cei 45 de ani pe care ii are, Mihaela Radulescu se simte mai tanara ca niciodata si tine sa ne reaminteasca asta cu orice ocazie.
 
Mihaela Radulescu socheaza din nou: "Asa arata dimineata unui om fara varsta"
Vedeta a scris recent un editorial in revista Elle in care dezvaluie trucurile la care apeleaza pentru a-si mentine tineretea.„Mi-am terminat portia de alergare matinala, mi-am luat micul dejun si m-am asezat cu laptop-ul in brate, ca sa scriu despre… imbatranire. Sau despre teama de batranete. Sau despre pacalirea ei, cu diverse trucuri. In fine, cum asta era tema generala de dezbatere, mi-am aliniat si eu ceva idei”(…)
„In Romania, varsta mea e trecuta deja in loja senectutii. Jeez, am 45 de ani si dimineata am avut un iaurt, un orgasm si doua oua. Fierte. Si inca pot pleca la munca in pantaloni scurti… Da, fesele mele nu vor deloc sa capituleze, pentru ca le „droghez” zilnic cu sport si automasaj. De ce va dau toate aceste amanunte? Pentru ca asa arata dimineata unui om fara varsta, cum ma simt de cel putin 20 de ani”, a marturisit Mihaela Radulescu in editorial.
Citeste si...
Mihaela Rădulescu s-a lăsat fotografiată într-o ipostază intimă! Pe budă...