Cumnata Mihaelei Radulescu. Anca, este astazi o femeie frumoasa si cu o cariera solida in make-up. Acum se ocupa de imaginea divei de la Monaco dar lucrurile nu au stat mereuu la fel. Pe vremea cand Anca se afla la inceputul carierei si deslusea tainele machiajului profesional, Mihaela nu o lasa prea mult sa se ocupe de ea si de look-ul ei. Acest lucru era chiar exclus atunci cand se punea problema de o sedinta foto pentru vreo revista glossy sau de machiajul pentrun anumite emisiuni. 
 
Cumnata Mihaelei Radulescu
 
“Pe Mihaela am machiat-o cand eu deja aveam o scoala de machiaj… de multe ori am pus mana pe chipul ei, dar niciodata un machiaj complet la vremea aceea. Mai aplicam o umbra, isi mai crea ea un contur”, a dezvaluit Anca Radulescu intr-un interviu.
 
Fara sa o dea ca o certitudine, cumnata divei nascute in Piatra Neamt spune ca ea crede ca, la inceputuri, Mihalea nu avea incredere in ea si ca nu a avut curaj sa se lase pe mana ei cu totul foarte tarziu. Acest „tarziu” inseamna abia dupa ce Mihaela a vazut ca Anca si-a deschis o scoala de specialitate, ca are eleve cu reusite remarcabile si ca. in general, cumnata ei a devenit un nume de referinta in lumea artistilor make-up.
 
“Nu cred ca avea suficienta incredere in mine. Tocmai de aceea, in foarte multe editoriale in care a aparut a fost machiata de un alt make-up artist, singurul cu care a colaborat, Alexandru Abagiu. Asta pana la un moment dat, cand Mihaela a inteles ca am ajuns intr-un punct acolo, pe propriile mele picioare si forte. Cand a vazut ca am propria mea scoala de machiaj si cand a vazut ca am cursante foarte multe, de-abia atunci a prins incredere in mine si si-a lasat chipul cu totul pe mana mea. Astazi nu accepta pe nimeni altcineva, eu am grija de imaginea Mihaelei Radulescu”, a mai spus cumnata vedetei de la Pro tv.
Citeste si...  Mădălina Secuianu spune că ar fi fost victima unui accident... intenţionat