Mihaela Radulescu si-a amenajat apartamentul si noua vila din Monte Carlo apeland la mobila si obiecte de decor ce “tipa” a sex. Are covor cu par pubian, scaun cu fese si tablouri nud. Iata cum arata locuintele vedetei din Monaco.

Mihaela Radulescu pozeaza in ipostaze sexy, la cei 46 de ani ai sai, si se lauda cu o silueta care le-ar face invidioase si pe femeile mai tinere cu doua decenii.
Parca dorind sa demonstreze ca varsta nu este un impediment in a-si trai viata intens, si asta insemnand si o viata sexuala la fel de intensa, vedeta si-a amenajat casele apeland la detalii erotice.

Mai exact, scaunul din apartamentul sau de pe malul marii are forma posteriorului unei femei, piscina vilei in care s-a mutat vara aceasta este inconjurata de statui cu femei goale, pe pereti sunt atarnate tablouri cu nuduri, pe peretele din bucatarie este pictata o femeie ce poarta portjartier, iar, unul din cele mai surprinzatoare detalii, intr-o camera se afla asezat un covor ce reprezinta nudul unei femei, din zona pubiana iesind ciucuri recreind parul pubian.

Citeste si...  ROBOR, un nou maxim al ultimilor trei ani și jumătate

Mihaela Radulescu a declarat ca si-a amenajat intreaga casa dupa propriile gusturi. La amenajarea vilei in care s-a mutat anul acesta, s-a implicatea insasi, alaturi de prietenii si rudele sale.