Vedeta de la Monaco spune că este topită după o femeie!

Mihaela

 Diva de la Monaco a fost extrem de plăcut impresionată de o altă româncă foarte cunoscută, care a reuşit să se impună în afara graniţelor ţării, şi are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Respectiva este foarte frumoasă, celebră şi talentată, cu o carieră de mare succes în străinătate.

Cea care a impresionat-o pe vedeta de televiziune este binecunoscuta Catrinel Menghia (sau Marlon – pentru presa din străinătate), model, actriţă şi, mai nou, pictoriţă de succes.

„Am fost astăzi la Theatre Princesse Grace, la Salle du Ponant, la expoziţia de debut a unui artist… italian, născut în România – Catrinel Marlon (Catrinel Menghia). În cadrul unei prestigioase manifestari anuale, „Messe della cultura e lingua italiana”, Catrinel a fost aşezată la loc de cinste în „colecţia” de valori cu care s-a prezentat Italia în Principat.

Mă bucur real pentru succesul ei, sunt fericită s-o vad apreciată (de străini…) şi pentru acest talent şi as fi încântată să pot achiziţiona una dintre lucrările ei, după ce-şi va termina itinerariul de expoziţii.

Catrinel Menghia
Catrinel Menghia respiră erotism

Catrinel nu şi-a ales teme frivole, ci teme sociale, subiecte tabu privite prin „gaura cheii”, metafora ce-i însoţeşte toate tablourile. Nu ştiu ce vor spune criticii de artă, dar eu ştiu că pe mine m-a emoţionat şi m-a convins că nu e doar fata aceea uimitor de frumoasă din spotul pentru Fiat, difuzat în pauza publicitară de la Super Bowl, în America… sau de pe coperta Sports Illustrated… sau din Vogue… sau din serialul american CSI… sau din atâtea alte reclame şi filme, ci un OM sensibil şi profund, care-ţi zâmbeşte seducător. Totul e să vezi şi dincolo de zâmbet, unde începe frumuseţea ei pură… Cat Marlon, te ador!”, încheie mesajul postat pe Facebook de Mihaela Rădulescu. (I.G.)

 

 

Citeste si...  Roxana Vancea, aşa cum n-aţi văzut-o niciodată!