Celebra fotografie in care Mihaela Radulescu s-a transformat in „masa” pentru iubitul ei si in care i se vedea lenjeria intima a ajuns celebra si peste hotare. Jurnalistii straini au ironizat-o din nou pe diva mioritica pe care au catalogat-o acum vreo 3 saptamani drept „batrana doamna”, scrie cancan.ro.

mihaela-radulescu
„Sexism sau distractie? Felix isi prezinta iubita-masa”, titreaza jurnalistii austrieci, conationalii lui Felix Baumgartner, sportivul cu care Mihaela Radulescu are o relatie de aproape un an de zile. Fotografia a starnit rumoare si o multime de interpretari din partea ziaristilor.

O publicatie din Salzburg a analizat pozitia „masa” a iubitei lui Felix.  De aceasta data, insa, au numit-o pe Mihaela „artista”, facand referire cel mai probabil la pozitiile nefiresti in care se lasa fotografiata. Si cititorii au taxat-o pe diva cu o multime de comentarii rautacioase. Sau poate nu rautacioase ci mai ales corecte, insa, cum adevarul doare, ele pot doar sa para a fi rautacioase.

Mihalea Radulescu a implinit 46 de ani pe 3 august si se pare ca a intrat in panica femeii care se doreste a fi mereu in prim plan si care nu suporta ideea ca i-a trecut tineretea. Prin urmare, in ultima vreme, ea a recurs la o serie de gesturi nepotrivite pentru o mama care doreste sa fie un exemplu pentru copilul ei, iar presa straina nu a intarziat sa reactioneze fata de aceasta situatie.

Citeste si...  De ce nu a mai aparut Mihaela Radulescu in Playboy